Bestil et besøg

Gardinstylisten står klar i vores showroom

Kom forbi vores flotte og inspirerende showroom i Søborg. Uanset om du skal flytte i ny bolig, forny dit hjem, finder du masser af kreative løsninger til private og virksomheder. Gardiner er ikke bare gardiner. Hver type har funktioner særlige funktioner og nogle passer bedre til dit hjem og så er der gardiner der er særligt velegnet til virksomheder og institutioner.

Betjening af gardiner

Når du har været på besøg i vores showroom og gennemgået dine muligheder er næste step at få målt op. Gardinbussen kommer til dig med erfarne fagfolk, hvilket er vores garanti for, at du får den bedste service, at vi måler op og sikre at produkterne passer.

Aftal en tid med gardinstylisten

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Gardinstylisten hos Living Art

Vælg gardiner ud fra kvalitet og holdbarhed

Gardiner og solafskærmning er ikke hverdagskøb og det kræver grundig overvejelser, at vælge de rigtige kvalitetsgardiner. Bliv guidet af gardinstylisten igennem de mange muligheder.

Løsninger til gardiner

Miljø-rigtige gardiner til erhverv

Hos Living Art har vi vores eget team af dygtige erhvervskonsulenter. Involver dem fra starten og få gode ideer til de mange anvendelsesmuligheder med gardiner. Kom ind i vores showroom, se de udstillede modeller der passer til erhverv. Hør hvordan gardiner kan forandre indeklimaet og dermed skabe en bedre arbejdsplads. Går jeres virksomhed ind for genbrug, har vi også miljø-rigtige gardiner der er produceret af plastflasker.

Gardiner til erhverv

Miljø rigtige gardiner til erhverv
Puder og plaider i showroom

Puder, plaider og tæpper

Når du besøger vores showroom, finder du puder, plaider og tæpper i udstillingen. Vi forsøger hele tiden at skabe et virkelighedsbillede, for at visualisere hvordan det kan komme til at se ud hos dig. Få en uforpligtende snak med stylisten, der guider dig gennem vores univers.

Bestil en aftale

Udstilling af gardiner

Det kan være svært at forstille sig, hvordan dine nye gardiner vil se ud der hjemme eller i virksomheden. Derfor får du muligheden for at se nogle flotte eksempler, vi har udstillet i vores showroom. Kom ind og se de smarte løsninger. Vi har forskellige opsætninger hvor vi demonstrerer alt lige fra tekstiler til gardiner til motoriserede solafskærmning.

Gardiner i showroom
Gardiner i showroom
Gardiner i showroom
Gardiner i showroom
Gardiner i showroom