Vælg en side

Rådgivning og projektering

 

Professionel rådgivning om solafskærmning, gardiner og akustikløsninger

Rådgivning og projektering ved større projekter. Er du erhvervsindretter, arkitekt eller entreprenør, der skal i gang med et byggeprojekt, så er det en god ide at kontakte os. 

Få en præsentation af vores erfarne erhvervskonsulenter omkring miljøvenlige- og energibesparende gardiner, indvendig såvel som udvendig solafskærmning, akustik og afpassede tæpper.

Vi rådgiver blandt andet om CO2 neutrale gardinløsninger. Kontakt os enten via nedenstående formular eller ring til os.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Kundecases

Se kundecases som vores kunder har fået løst spændende opgaver rundt i landet.

Erfaring med store projekter

Living Art har mange års erfaring med rådgivning og projektering af store projekter hvor tilbudsgivning ofte starter inden byggeriet sættes i gang. Træk på vores ekspertise omkring motoriserede og automatiserede løsninger. Der er mange forhold der spiller sig ind ved projektering.

Produkt valg
Funktionalitet og betjening
Lys- og varmeforhold (Nord, syd, øst, vest)

Vidste du at der findes gardiner, hvor du kan spare på varmeregningen?

Duette energigardiner er unikke og markedets stærkeste produkt, når det kommer til energibesparelse. Isoleringseffekten hjælper til at holde varmen ude om sommeren og inde om vinteren. Den særlige isoleringsevne kommer fra luftlommer, der opstår mellem to lag stof i de dobbelte plisségardiner. det gør det til energibesparende gardiner. Få rådgivning og projektering, hvor vi sammen kigger på mulighederne for besparelse.

Gør bæredygtigheden automatisk

I såvel offentlige som private virksomheder øges effekten af den grønne indsats ved at lade teknologien tage over, når personalet går hjem. Lysene slukker af sig selv. Og gardinerne glider automatisk for, så varmetabet reduceres maksimalt i nattetimerne og i weekenden. Næste morgen kører gardinerne tilbage, så der er lyst og frisk, når folk møder på arbejde.

Markiser til virksomheder

Få automatiserede markiser og solafskærmning til din virksomhed. Somfy har udviklet en fantanstisk løsning, hvor alle de motoriserede dele meget enkelt kan indstilles til at køre automatisk og på bestemte tidspunkter. Der er mindre slidtage på materialer når det bliver skånet for det hårde vejr. Få en TaHoma boks. Den er koblet på jeres internet, så i behøver faktisk ikke være til stede for at betjene markiser, screens eller indvendige gardiner. Gennem rådgivning gennemgår vi de muligheder der passer bedst til jeres virksomhed.Gennem rådgivning gennemgår vi de muligheder der passer bedst til jeres virksomhed.

Hvilke gardiner vil du vælge?

Når virksomheden skal have nye gardiner, kan du altid få et uforpligtende besøg af vores erhvervskonsulenter. Vores fagfolk har flotte løsninger til alle former for vinduer. Gennem rådgivning og projektering kigger vi på hvilke optimale løsninger der passer ind og naturligvis viser vi inspirerende prøver på gardiner og solafskærmning.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret