Vælg en side

Intelligente gardinløsninger

Intelligente gardinløsninger er fremtiden for miljøet

Med de nyeste teknologier indenfor tekstiler kan vi i dag skære ned på varmeregningen med intelligente gardinløsninger og opnå et langt sundere indeklima og forbedre lys-og lydforholdene inden døre mærkbart. Optimal udnyttelse af den nye gardinteknologi opnås bl.a. ved at computerstyre gardinsystemerne. I løbet af dagen kan de intelligente gardinerne betjenes manuelt, mens en computer overtager styringen og kører gardinerne for, når bygningen forlades samt i weekenderne. På den måde er vinduerne isolerede mere end 70% af tiden. Det bedste, vi kan gøre for klimaet, er at mindske energispildet i vores bygninger. Godt 27% af Danmarks energiforbrug går til opvarmning og nedkøling af bygninger og vinduerne er det svage punkt.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Intelligente gardinløsninger

Der er mange faktorer der spiller ind for et godt indeklima. Det gælder både de offentlige institutioner og i private virksomheder. Living Art leverer gardinstof fra flere leverandører der med fire mærkninger beskriver mulighederne for bedre indeklima. Gennem teknologiske opfindelser, udvikling og sikkerhed, tilbyder vi tekstiler der er lyd absorberende, luftrensende, flammehæmmende eller dem der har giftnedbrydende og anti-bakterielle egenskaber. Disse effektive funktioner kan du kombinere med mange forskellige farver og forskellige designs efter dit ønske. Der findes solafskærmning til enhver løsning. Med en serie nye intelligente gardinløsninger får du optimeret et sundt indeklima og mennesker føler sig bedre tilpas, bliver mindre syge og præsterer bedre. Derfor er et sundt indeklima vigtigt.

"BIOAKTIV" - Anti-bakteriel virkeevne

Intelligente gardinløsninger reducerer antallet af bakterier i rummet og på gardinstoffer op til 99%. Indbygget bioaktive beskyttelse i tekstilet, bidrager aktivt til bakteriebekæmpelse, hvilket nedbringer overfølsomhed og risikoen for allergier. “BIO” gardiner på ingen måde sundhedsfarlig og er særligt velegnede til hospitaler og plejecentre, hvor personer med svækkede immunsystemer er særligt udsat eller hvor hygiejne er et vigtigt redskab for bekæmpelse af sygdomme.

"AIR" - Gardiner der fjerner luft gener

Dårlige lugte og skadelige forureningskilder hæmmer arbejdsevnen og giver hovedpine for blot at nævne at par af generne. Den luftrensende funktion i “AIR” gardiner er miljømæssigt bæredygtige og forbedrer indeklimaet mærkbart og nedbryder ubehagelige lugte permanent. Få gardinstof med katalysator effekt, der nedbryder forurenende lugtmolekyler. De omdannes til carbondioxid og vand, hvilket er ufarligt og renser luften. “AIR” gardiner er særligt egnede intelligente gardinløsninger til skoler, hospitaler og plejecentre. Funktionen forbliver effektiv selv efter hyppig vask.

"FLAMMSTOP" - Flammehæmmende løsninger

Det er muligt at få brandhæmmende gardinstof, der takket være en særlig modifikation af syntetiske fibre, hindrer spredningen af ​​ild og røgdannelse. Living Art er leveringsdygtige i et stort udvalg af gardiner, der egner sig til rum hvor der kræves brandhæmmende gardiner. De findes både i mørklæggende, farverige og enkle tekstiler. Udvalget af gardinstof kollektioner, der er brændehæmmende med Trevira, opfylder gældende lovgivning og sikkerhedsstandarder. Gå ikke på kompromis, når det gælder beskyttelse af børn, personale, patienter eller besøgende gæster.

"AKUSTIK" - FORBEDRER atmosfæren

Optimer akustikken med gardinstof der er lydabsorberende. Få et godt arbejdsmiljø, der skaber mere trivsel og bedre produktivitet. Det gælder særligt hørehæmmede eller i baggrundstøj i storrumskontor. Vælg stof der er specielt velegnet til at lydisolere rum og lokaler med højt til loftet. Dermed undgår du forstyrrelser og opnår i stedet øget koncentration og produktivitet.

 

Klimagardiner® er en investering

Klimagardiner® hører ikke under mærkningen intelligente gardiner, men er betegnelsen for en række isolerende og reflekterende stoffer, screens og persienner. Teknologien dækker næsten ethvert praktisk og æstetisk behov og betyder, at varmegennemstrømningen gennem vinduerne reduceres med op til 50%. Optimal udnyttelse af den nye gardinteknologi opnås ved at computerstyre gardinsystemerne.

Bestil en tilstandsrapport

Få en gennemgang af jeres gardiner og solafskærmning. Hos Living Art tilbyder vi at gennemgå jeres lokaler og udvendige installationer. Tilstandsrapporten bliver udarbejdet med et grønt fingeraftryk. Hvordan kan I bevæge jer i en bæredygtig retning, i hvilket tempo og til hvilken pris?

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret