Vælg en side

Offecct vægpaneler

Få bedre akustik og flot udsmykning med Offecct vægpaneler

Offecct

 

Design med Offecct vægpaneler

Få designede paneler fra Offecct. Deres design og produkter er udviklet efter kunders forespørgsler og fremtidige ønsker. De har akustikløsninger der passer ind til forskellige arbejdsområder som mødelokaler, sociale Arbejdspladser og generelt livsstil. Her finder du et af markeds flotteste akustik løsninger. Soundwaves er et spændende og moderne design. Du kan læse mere herunder.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Offecct vægpaneler til akustik

Panelerne er effektive, de kan dæmpe støjniveauet med 10-15 dB, hvis de placeres rigtigt. Det er ikke ualmindeligt at der er 60-70 dB på et storrumskontor. Lyd er trykbølger i luften og øret opfatter trykvariationerne forskellige. Bliver du belastet over en længere periode øger det stress niveauet og produktionen nedsættes. Det er derfor er relevant at vælge det rigtige materiale til det enkelte rum. Offecct vægpaneler er ideelle til at dæmpe de kraftige lyde, så de ikke spredes.

Offecct vægpaneler til akustik

De giver kontoret helt sit eget udtryk og med de mange mulige typer der findes, kan du slippe kreativiteten løs. Offecct vægpaneler er lette at hænge op, og kan sættes sammen præcis som du vil og dække store flader. Du kan vælge imellem 6 forskellige akustik designs og et utal af farver. Akustik panelerne er ca. 60 x 60 cm. og monteres enkelt på væggen med selvklæbende tape. I små rum kan 2 – 3 paneler være nok for at forbedre jeres akustik. I møderum kan 4 – 8 paneler skabe langt forbedret akustik og samtidig en flot udsmykning. I storrumskontorer skal der lidt flere til.

Måltagning og montering

Det er ingen sag at montere Offecct vægpaneler. Vi anbefaler alligevel at lade professionelle montører hænge dem op. Hos Living Art får du hjælp til opmåling, valg af de mest velegnede produkter til udfordringerne og bestilling af de rigtige akustik og lyddæmpende paneler. Det er din garanti for en sikker montering og vi har det rigtige værktøj og den passende erfaring.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret