Vælg en side

Indeklimagardiner

Indeklimagardiner og solafskærmning er afgørende elementer for et bedre indeklima.

Indeklimagardiner hjælper på trivslen og giver bedre arbejdsforhold. For at skabe optimale forudsætninger i hjemmet, på arbejdet, i skolen eller steder, hvor du opholder dig i længere tid, er udfordringen at vide, hvordan man bedst løser det. Dårligt indeklima hindrer læringskurven at stige på skolerne. Firmaer har oftere sygemeldinger på kontoret. Få de rigtige indeklimagardiner op og vær med til at skabe et sundere miljø med friske gardiner.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Energi og besparelse

Hvad enten det handler om at forbedre forholdene der hjemme, på institutioner eller på arbejdspladsen, skal du spare på energien. Gardiner kan meget mere end bare at lukke lyset ude. Hos Living Art har vi et bredt udvalg af gardinløsninger, der bidrager til en besparelse på energifronten. Du kan få isolerende tekstiler, mørklægningsgardiner med dobbelt lag stof, der holder varmen ude om sommeren og holder på varmen om vinteren. At have en god akustik, er også med til at få bedre energi. Gardiner er ikke kun til at trække for vinduer. Der er steder med store væg arealer, hvor det giver mening at dække det til med tekstiler. Det er med til at holde varmen og samtidigt forbedre det også akustikken.

Det bedste, vi kan gøre for klimaet, er at mindske energispildet i vores bygninger. Godt 27% af Danmarks energiforbrug går til opvarmning og nedkøling af bygninger. Og vinduerne er det svage punkt, når vi vil holde den dyrebare varme inde om vinteren – og ude om sommeren. De energibesparende muligheder er samtidig et godt alternativ til dig, der har behov for isolering ved dine vinduer, men samtidig finder det dyrt at investerer i nye, energibesparende vinduer. De er langt billigere end nye vinduer, men virker oftest lige så godt. Har du ældre vinduer, der lukker for meget varme ud eller for meget luft ind, bør du overveje klimagardiner.

Genbrugsgardiner mindsker spildet

Verden er ved at drukne i plastik. Det skaber enorme affaldsproblemer på land og i havene, og det er et utilgiveligt frås med jordens sparsomme ressourcer. Genbrug er løsningen. I et nyt dansk projekt indsamles kasserede plastikflasker og omdannes til såkaldte filamenter. Materialet danner basis for en serie smukke, slidstærke og fuldkommen uigennemsigtige gardiner i mange forskellige farvetoner.

Få bedre akustik med gardiner

En af de store udfordringer ved indretning af storrumskontor er støj. Det kan være kolleger der taler eller maskiner der larmer. Ved at dele rummet op med gardiner, mindsker du forstyrrende lyde. Støjen bliver absorberet af gardinerne. Indeklimagardiner med akustik forbedring fås i mange flotte designs og farver.

Fjern dårlig lugt og bakterier

Nedbryd forurenende partikler og lugt, ved brug af unikke fremstillede tekstiler. Disse unikke produkter sikre en bedre luftkvalitet, og vil sparer jer for tid og penge, da tekstilerne ikke behøver vask/rens så ofte som almindelige tekstiler. Få præsenteret en bred palette af skønne indeklimagardiner med denne intelligente funktioner der fjerner lugten fra rummet og giver en bedre atmosfære.

Panelgardiner til rumdeling

Panelgardiner er et godt bud til indeklimagardiner. Brug dem til rumdeling, foran vinduet naturligvis eller langs væggene. Løsninger med panelgardiner kan udføres i mange udformninger og med de fleste gardinstof typer. Få den indretning, der passer ind i på din arbejdsplads eller hjemme i privaten.

Tætte tunge gardiner

Det findes så mange spændende gardiner til mørklægning. Der er de tynde med en særlig vævning, der gør dem tætte. Bruger du i stedet tunge gardiner til mørklægning, holder de på varmen og genererer et bedre indeklima.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret