Vælg en side

Living Art – indretning og indeklima af høj kvalitet

Living Art  er en dansk, familieejet virksomhed stiftet i 1987 og udpeget som Gazellevirksomhed i 2003, 2004, 2016 og 2017. Living Art har hovedsæde og showroom i Søborg nord for København. Pr. 1. januar 2023 har vi ligeledes åbnet en filial i region Midt og Syd Jylland.

Living Art forhandler solafskærmning, gardiner, tekstiler og tæpper fra verdens førende producenter og designere. Vi leverer endvidere indendørs og udendørs solafskærmning i form af markiser og persienner, herunder motoriserede løsninger, der fungerer automatisk og kan styres via mobil og pc.

Living Art er specialister i indeklima og tilbyder at optimere temperatur, akustik og lysforhold af hensyn til trivsel og arbejdsglæde. Et andet stort fokusområde er den grønne omstilling, hvor vi hjælper vores kunder med energioptimering og brug af bæredygtige materialer.

Living Arts konsulenter og erhvervsrådgivere yder rådgivning og service på højt niveau. Vi hjælper med æstetisk smukke og spændende indretningsløsninger, altid med udgangspunkt i optimal funktionalitet, kvalitet og holdbarhed.

Living Art leverer, monterer, vedligeholder og udskifter materiel både inde og ude. Vi tilbyder at lave tilstandsrapporter og indgå serviceaftaler, hvor vi påtager os ansvaret for drift og vedligehold.

Living Arts primære kunder er arkitekter, kommuner, skoler og institutioner, hoteller samt virksomheder og boliger i hele Norden.

CSR POLITIK

Hos Living Art er vi først og fremmest forpligtet til at handle etisk i vores daglige forretning. Vi har i vores dagligdag mulighed for at bruge vores kompetencer, ekspertise, viden og relationer til at gøre en positiv forskel for individer, samfund og miljø. At opbygge tillid, være åben og imødekommende og handle med integritet er afgørende for at nå dette mål.

Vi nærmer os CSR, når vi tænker på vores ageren i vores forretning generelt – på en veltilrettelagt, struktureret og målbar måde. Vi beslutter, hvilke områder der skal fokuseres på baseret på input fra alle vores interessenter – kunder, kolleger og leverandører.Hvordan bidrager vi til samfundet?Hvordan hjælper vi virksomheder i hverdagen med at overholde deres CSR politik.

 

Living Art’s tilgang til CSR

 • Living Art har kun leverandører der arbejder med bæredygtige materialer. Alt fra ind- og udvendig solafskærmning til tekstiler og gardinstænger. Living Art har fokuseret på dette i mere end 7 år.
 • Alle vores sælgere og interne kollegaer bliver løbende uddannet, i forhold til bæredygtighed og i hvilke produkter vi er i stand til at tilbyde vores kunder
 • Vi har affaldssortering af alt emballage og affald
 • Der er stor fokus på den rigtige transportlogistik så vores montørerne kører samlet i stedet for at bruge flere biler ud på samme site
 • Living Arts domicil er hovedsageligt drevet af energi fra solpaneler.
 • Vand i plastik flasker til kollegaer er afskaffet så vandet fra hanen bliver brugt
 • Rester af tekstiler og brugte gardiner bliver videregivet til skoler og plejecentre til brug for syning af kludetæpper og patchwork. Sandholmlejeren er stor aftager til syning af tøj, tasker og gardiner.
Materialer i showroom

Vores filosofi

Din virksomhed afspejler din personlighed, din livsstil og dit temperament. Det samme gælder for dit hjem.
Det første indtryk dine gæster får af din virksomhed og dit hjem, er indretningen både ude og inde.
Hvilken stemning er der i rummet når dine kunder træder ind?
Hvordan er lysindfaldet i kontorerne?
Giver lysindfaldet sammen med væggenes farver og gardiner en god stemning, så rummene er rare at arbejde i?
Er gulvbelægningen rar at gå på samtidig med at den virker lyddæmpende eller har I sørget for at forbedre akustikken på anden vis?
Der er mange elementer at forholde sig til når du indretter din virksomhed – og en af de vigtigste er, at virksomhedens image og filosofi genspejler sig i rummene.

Find mere om Living Art og hvilke produkter vi arbejder med på de andre sider.

Materialer i showroom

Fra start har filosofien været lige så enkel som den er effektiv

 • Vi giver altid vores kunder individuel rådgivning
 • Vi er konkurrencedygtige priser
 • Vi samarbejder med de bedste arkitekter, designere
 • Vi er stærke på højkvalitetsprodukter
 • Vi sørger for alt, lige fra forarbejdning til montering
 • Vi er aldrig færdige før vores kunde er tilfreds

… og filosofien virker. Det viser vores lange liste af tilfredse kunder, som vi ret stolte af. Vi arbejder for vores kunder og med vores kunder.

Udnævnelse til Gazellevirksomhed

Living Art A/S er i efteråret 2003, 2004, 2016 og 2017, udpeget som Gazellevirksomhed.

Gazelle-virksomheder udpeges en gang årligt af Dagbladet Børsen og Dun & Bradstreet Danmark A/S. Udpegelsen sker på baggrund af flere års stabil vækst.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret