Vælg en side

Løse tæpper

Det giver liv med tæpper under bordet

Løse tæpper med stærke farver

Skab lidt mere lidt i stuerne

Løse tæpper til din bolig

Få eksklusive tæpper til stuen

Løse tæpper

 

Løse tæpper og kreative løsninger

De praktiske og dekorative løse tæpper leveres i flere forskellige størrelser og former – og I kan selv være med til at bestemme præcis, hvordan tæpperne skal se ud.

Alle tæpper kan leveres ud fra faste mål. Vælger I at designe jeres eget løse tæppe,
kan tæpperne laves i forskellige former, mål og faconer, der passer til netop jeres indretning.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


Tæpper

fåes i mange størrelser

01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Få inspiration til tæpper

Find din stil, farver, kvalitet og den form der passer ind til jeres interiør. Living Art byder simple tæppeløbere og andre mange spændende muligheder. Det er sammensætningen at teknologien, faciliteterne og måden maskinerne bliver brugt på, der bestemmer kvaliteten. Vores dygtige tæppe leverandører udnytter disse muligheder der gør, at de differencer sig. Living Art følger med på det nyeste design og sikre at du hele tiden får produkt specifikke fordele med design og kvalitet. Find formen, tegn den på et stykke papir og så finder vi ud af sammen med vores leverandører om det er muligt. Vi kan også hjælpe jer med at måle op.

Giv liv til gulvet med løse tæpper

 Der er rigtig mange flotte gulve og nogle gange er det synd at dække det til med tæpper. Ved at vælge flere små løse tæpper, ser man stadig gulvet og skåner det mod sollys og ridser. Hos Living Art har vi rigtig mange smukke tæpper i færdige størrelser. Kom ind i vores showroom i Søborg og se nogle af dem.

Papirtæpper - allergivenligt, klassisk og enkelt

Papirtæpperne er allergivenlige, fordi de ikke afgiver støv. Woodnotes papirtæpper er lavet af biologisk nedbrydeligt papir, og producenten har fokus på bæredygtighed. Woodnotes- tæpperne findes i mange mønstre og farver. Fælles for alle tæpperne er den afdæmpede, nordiske stil, der har givet finske Woodnotes stor anerkendelse.

Slidstærke naturtæpper

 Hos Living Art får du et stort udvalg af naturtæpper, der findes ret mange farver at vælge imellem og passer godt ind til erhvervsløsninger eller private. De stærke fibre giver naturtæppet en række fordele, som dets slidstyrke og den nemme rengøring af tæppet. Der er også Sisal tæpper, et ret populært til virksomheder og hos private der ønsker sig allergivenlige tæpper.

.

.

Løse tæpper skal kantes

Tæpper på mål der ligger løst skal kantes for at en længere levetid. Der er mange muligheder at afslutte et tæppe på. Alt fra skind, hør, og bomuld – smalle og brede kanter. Spørg ind til muligheder og fordele.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret