Vælg en side

Markiser fra Acrimo

Fleksible løsninger til udvendig afskærmning

Markiser

Markiser fra Acrimo

Udendørsprodukter fra Acrimo af høj kvalitet, når det er bedst. Det gælder alt lige fra valg af materialer, flotte udformninger til gennemprøvede funktioner og skræddersyede løsninger. Gennem Living Art får du et bredt udvalg af terrassemarkise (knækarmsmarkiser), faldarmsmarkiser, facadepersienner, screens rullegardiner, fast monteret solskærm på væg og læskærme.

Du får Acrimo markiser og screens med automatisk regulering med motor, fjern- eller kontaktbetjening, sol- og vindfølere, samt automatiserede styring med Tahoma fra Somfy. Alt sammen styret fra iPhone eller iPad. Acrimo har alle former for solafskærmning i en god kvalitet og er blandt markedets bedste. Hos Living Art giver vi dig professionel rådgivning og hjælper med alt vedr. din nye solafskærmningsløsning. Få et uforpligtende møde med vores markiseekspert. Bestil tid nu på 72 20 70 03.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

markiser og solafskærmning i høj kvalitet

Acrimo er et dansk firma og har mere end 60 års erfaring med at producere moderne og klassiske løsninger til udvendig solafskærmning. Du får robuste kvalitets markiser, screens, Facadepersienner og læskærme der er skræddersyet ned til mindste detalje. Acrimo er 100% dansk og har professionelle Knækarmsmarkiser er typisk den type af markise du får sat op ved terrasser, butiksfacader, cafeer eller på en altan. Markisen kan monteres med motor, rullegardin, belysning, vindføler og varmelampe.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret