Vælg en side

Tæpper til din bolig

Få eksklusive tæpper til stuen

Tæpper med stærke farver

Skab lidt mere lidt i stuerne

Tæpper under spisebordet

Det giver liv med tæpper under bordet

Tæpper

 

Tæpper i lækker kvalitet

Der findes et hav at muligheder inden for gulvtæpper og mange af dem i super kvalitet. Hos Living Art forhandler vi nogle af markeds stærkeste brand og de er nøje udvalgt for deres høje kvalitet.

Det er meget moderne i dag at vise de flotte gulve, men for at skåne dem mest muligt for sollys og slitage, er tæpper den perfekte løsning. Det er med til at pynte rummene og skabe noget stemning hvad enten om det er på arbejdspladsen, eller i hjemmet.

Måske ønsker i en løsning mod dårlig akustik? Få dem i faste størrelser eller målt ud og tilpasset i størrelsen hvor de skal bruges. Der kan også vælges mellem flere forskellige farver og former til lige præcis jeres stil.

Når du kontakter os vil vores konsulenter hjælpe dig hele vejen i processen med at få det helt rette look, form og størrelse som der ønskes.

 

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

tæpper
tæpper

Tæppeløbere til de lange gange

Uanset om gulvene er gamle og sarte eller nye og flotte, så skal vi passe på det. Få tilpassede tæppeløbere der hvor der er størst slidtage. Hos Living Art får du et udvalg at slidstærke produkter der er velegnet til tæppeløbere. Uanset om det er der hjem til eller i virksomheden, finder du løsningen til gulvtæpper hos Living Art.

Giv liv til gulvet med løse tæpper

Der er rigtig mange flotte gulve og nogle gange er det synd at dække det til med tæpper. Ved at vælge flere små løse tæpper, ser man stadig gulvet og skåner det mod sollys og ridser. Hos Living Art har vi rigtig mange smukke tæpper i færdige størrelser. Kom ind i vores showroom i Søborg og se nogle af dem.

tæpper
tæpper
tæpper
tæpper

Papirtæpper - allergivenligt, klassisk og enkelt

Papirtæpperne er allergivenlige, fordi de ikke afgiver støv. Woodnotes papirtæpper er lavet af biologisk nedbrydeligt papir, og producenten har fokus på bæredygtighed. Woodnotes-tæpperne findes i mange mønstre og farver. Fælles for alle tæpperne er den afdæmpede, nordiske stil, der har givet finske Woodnotes stor anerkendelse.

Slidstærke naturtæpper

Hos Living Art får du et stort udvalg af naturtæpper, der findes ret mange farver at vælge imellem og passer godt ind til erhvervsløsninger eller private. De stærke fibre giver naturtæppet en række fordele, som dets slidstyrke og den nemme rengøring af tæppet. Der er også Sisal tæpper, et ret populært til virksomheder og hos private der ønsker sig allergivenlige tæpper.

tæpper
tæpper

Naturtæpper fra Fraster

Living Art leverer tæpper i uld, sisal og papir fra fabrikker i Danmark og udlandet. Vi er specialister i kantning af tæpper og løbere.

Du kan bestille afpassede tæpper der fås i flere standardmål eller du kan bestille tæpperne i individuelle mål og faconer der passer til netop din indretning.

Løse tæpper skal kantes

Tæpper på mål der ligger løst skal kantes for at en længere levetid. Fraster tæpper er skræddersyet og bliver kantet på en særlig måde. Der er mange muligheder at afslutte et tæppe på. Du kan få en smal kant, en bred kant, læder, med gede hår, bomuld, hør eller syntetisk. Spørg ind til muligheder og fordele.
Kantebånd – Afslutning med ekstra finish
Denne finish er et ekstra indlæg under kantebånd, der sikre en længere levetid. Med stål i enderne gør, at tæppet bliver hvor det er lagt.

tæpper
tæpper

Gulvtæpper til indretning

Gulvtæpper er for de fleste en stor del af kontorindretningen. Der findes masser af spændende løsninger til løse tæpper, der enten fungerer som tæppeløbere, underlag til kontorstole, pynte tæpper der samtidigt afhjælper med akustikken eller smarte designer tæpper. Der er stort set ingen begrænsninger i forhold til former, farver eller logo i tæppet. Alt sammen findes i topkvalitet. Kontakt Living Art og hør mere om mulighederne.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret