Vælg en side

Naturtæpper

Naturtæpper fra Fraster

Living Art leverer naturtæpper i uld, sisal og papir fra fabrikker i Danmark og udlandet. Vi er specialister i kantning af tæpper og løbere. Du kan bestille afpassede naturtæpper der fås i flere standardmål eller du kan bestille tæpperne i individuelle mål og faconer der passer til netop din indretning. Tæpper fuldender indretning, men at finde det perfekte tæppe kan være en svær udfordring. Man skal være opmærksom på alt lige fra farve, facon og materiale og der findes et utal af muligheder.

Vores konsulenter hjælper gerne med at finde den helt rette løsning med naturtæpper. Der er mulighed for at booke en tid i vores showroom eller man kan bestille gardinbussen og i begge tilfælde har man mulighed for at mærke på de forskellige muligheder

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Løse tæpper skal kantes

Tæpper på mål der ligger løst skal kantes for at en længere levetid. Fraster tæpper er skræddersyet og bliver kantet på en særlig måde. Der er mange muligheder at afslutte et tæppe på. Du kan få en smal kant, en bred kant, læder, med gede hår, bomuld, hør eller syntetisk. Spørg ind til muligheder og fordele.

Kantebånd - Afslutning med ekstra finish

Denne finish er et ekstra indlæg under kantebånd, der sikre en længere levetid. Med stål i enderne gør, at tæppet bliver hvor det er lagt. Se enkelte løsninger her.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret