Vælg en side

Kontakt os

 

Kontakt os

Kontakt os hvis du ønsker rådgivning i forbindelse med jeres indeklimaløsninger? Alt fra solafskærmning, gardiner, tekstiler og tæpper til udendørs solafskærmning i form af markiser og persienner.

Når du kontakter Living Art, møder du et professionelt team, der står klar til at give dig den bedste oplevelse som kunde.

Living Art forhandler solafskærmning, gardiner, tekstiler og tæpper fra verdens førende producenter og designere. Vi leverer endvidere indendørs og udendørs solafskærmning i form af markiser og persienner, herunder motoriserede løsninger, der fungerer automatisk og kan styres via mobil og pc.

+45 72 20 70 03

Sydmarken 31 (showroom)
2860 Søborg

}

SHOWROOM:
Åbent efter aftale

Rådgivning og projektering

Det er vigtigt for det endelige resultat, at du kommer godt fra start. Derfor tilbyder vi altid professionel rådgivning, så vi allerede på et tidligt tidspunkt kan definere det faktiske behov. Et tæt samarbejde er derfor vigtigt, for at finde den bedst mulige løsning. Alt arbejde udføres med omtanke – uanset om der er tale om projektbygning til offentlige institutioner eller virksomheder.

Få et uforpligtende besøg

Hvad enten du kontakter os fra en virksomhed eller hjem til din private bolig, har Living Art professionelle konsulenter til en hver opgave. Vores support team sørger for at booke erhvervskonsulenten eller gardinbussen. Du kan også komme ind i vores showroom. Her finder du inspirerende løsninger fra intelligente gardiner, tæpper, boligtilbehør og markiser.
KONTAKT OS OG HØR MERE

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret