Vælg en side

Insektnet til døre og vinduer

Slip for ubehagelige insekter og små kryb i huset

Insektnet til døre og vinduer

Slip for ubehagelige insekter og små kryb i huset

Insektnet til døre og vinduer

Slip for ubehagelige insekter og små kryb i huset

Insektnet til døre og vinduer

Slip for ubehagelige insekter og små kryb i huset

Insektnet til døre og vinduer

 

Insektnet til vinduer og døre

Beskyt dig mod insekterne med insektnet til vinduer og døre. Living Art hjælper med at finde den rette løsning til dig. Vil du holde insekterne væk fra hjemmet, køkkenet, kantinen og restauranten, så findes der flere løsninger til både vinduer og døre.

Med insektnet for vinduer og døre får du muligheden for at nyde den friske luft uden samtidigt at få besøg af insekter og andre kryb. Det er skønt med sommer og sol hvor dørene og vinduer kan stå åbne hele dagen.

Desværre er det også her vi ofte får uønsket besøg af de små dyr. Med denne løsning får du mulighed for at lukke dyrene ude og samtidig have åbent.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Hold insekterne væk fra døren med børster

Insektnet til døren fylder ikke ret meget. Rammen er 22 mm og let at montere. Det er ikke kun små kryb insektnettet holder væk. Når varmen kommer vil vi gerne have dørene åbnet og få frisk luk ind. Det giver masser af irritation når fluer, myg og kravlende kryb søger indenfor. Der findes flere effektive måder at slippe af med dem, men de kommer altid igen. Skærmer du af foran døre og vinduer, mindsker du de ubudne gæster der vrimler ind. Vælg mellem skydedøre eller almindelige døre med hængsel.

Insektnet til vinduer i faste rammer

Få effektive løsninger fra Living Art til stort set alle slags vinduer. Insektnet med faste ramme

Undgå insekter indenfor, når vinduer står åbne. Insektnettet holder du nemlig ubudne småkryb væk og du kan samtidigt nyde den friske luft. Hvis du har brug for at skærme af for vinduer, så findes insektnettet i mange varianter og kan tilpasses interiøret.

Undgå insekter indenfor, når døre og vinduer står åbne

Hold de ubudne småkryb væk og nyde den friske luft med åbne døre. Hvis du har brug for at skærme af for døre eller vinduer, så findes der mange varianter og kan tilpasses interiøret. Mange funktioner i samme løsning. Uanset hvor du har behov for at holde insekterne ude, findes der en løsning. Living Art kommer ud til dig eller din virksomhed og måler op, rådgiver og monterer insektnettet. Det fås som svingdør, plissédør, med fast ramme, skydedør eller rullegardin. Der findes forskellige mønstre og farver.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret