Vælg en side

Udvendig solafskærmning

 

Udvendig solafskærmning i høj kvalitet

Der findes mange forskellige typer som knækarmsmarkiser der oftest bruges til terrasser eller større vinduespartier, faldarmsmarkiser foran vinduer eller på altanen og markiser med rullegardin i bommen. Stellet er i aluminium og dugen er nanobehandlet og i sig selv smudsafvisende.

Du kan tilkøbe flere ting som motor, varmelamper og lys. Hos Living Art har vi valgt at fokusere på to af Danmarks stærkeste leverandører. Vi kan stå inde for, at både Acrimo og Stila er leveringsdygtige i kvalitetsmarkiser.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

solafskærmning

Markiser til virksomheder

Living Art har et stærkt team af markise eksperter og erfarne montører, der udelukkende arbejder med erhvervsløsninger. Mangler i udvendig solafskærmning til hele bygningen eller er det blot en enkelt til butikken, så klarer vi også det. Skal vi komme ud og måle op?

Effektiv afskærmning med screens

Der er mange fordele ved udvendige screens. Det er udvendige rullegardiner, hvor dugen dækker hele vinduet og kan anvendes til total mørklægning. Screens er meget effektive til at reducerer varme og lysreflektion, for med den rigtige dug holder den 85% af den direkte sollys og varme ude.

solafskærmning
solafskærmning

Udvendige persienner

Denne type af udvendig solafskærmning ses mest hos virksomheder og institutioner. Udvendige persienner er praktiske, for de klarer fint det hårde danske vejr. De kan betjenes manuelt, fjernbetjenes med motor. Udvendige persienner med motorer kan også automatiseres i forhold til sol- og vindautomatik.

Parasoller i top kvalitet

Går vi på restaurant eller café, er det fantastisk at få lov at sidde ude og nyde vejret. For at kunne give kunder denne skønne mulighed, skal der parasoller til i særlig god kvalitet. Hos Living Art får du markeds bedste parasoller til udvendig solafskærmning, der kan klare kraftige vindstød lettere regn. De er funktionelle, lette at betjene og så kan de kobles sammen og dække et større område. Du kan få installeret terrassevarmere og lys til de lune aftener. Disse parasoller er velegnet til virksomhedsløser, cafeer og restauranter, men du kan også få stor glæde af dem i din bolig. Giv os et kald på 78 73 69 00 og hør mere.

solafskærmning
solafskærmning

Udvendig solafskærmning til vinduer

En faldarmsmarkise skærmer dine vinduer mod den blændende sol i foråret og efteråret. De er meget stærke selv under vanskelige vindforhold. Du kan få faldarmsmarkiser i varianter med bendeltræk, med håndsving, med motor eller fjernbetjening. Kom forbi vores showroom i Søborg. Har har vi flere modeller udstillet, hvor du kan afprøve og se dem i funktion.

Slidstærk konstruktion på markiser

Ens for alle markisetyper er den stærke konstruktion, som betyder, at dugen altid er maksimalt udspændt. De såkaldte knækarmsmarkiser kræver nogle stærke arme, for den kan køre helt ud på 4 meter og 12 meter i bredden. Stellet er i aluminium og fås i standard farver, men kan også fremstilles i en RAL-farve efter dit ønske. Når du bestiller en opmåling til udvendig solafskærmning, kigger vi også på hvilken hældning den skal have. Alt afhængig af modellen svinger det mellem 5 – 38% hældning. Derfor er det vigtigt med en markise i top kvalitet, der holder i mange år. Bestil en opmåling og få markiser der passer til jeres behov.

solafskærmning

Markiser med motor

Der findes mange typer af markiser. Hver en løsning er specialproduceret til det formål at optimere lysforholdene og spare på energi. Der er mange fordele ved at investere i markiser med motorer til udvendig solafskærmning. Uanset om det kun skal være en markise en mange koblet sammen, er det en fordel at rådføre jer om mulighederne.

Læsejl som sidemarkise

Få en manuelt betjent sidemarkise udført i aluminium og markise stof. Det er enkelt at montere på bygningen. Læsejlet er robust og kan klare de fleste vejr- og vindforhold. Læsejlet fås i mange forskellige farver, hvor stellet som standard findes i grå, sort, hvid og beige.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret