Vælg en side

Få flotte gardiner

Indretning med gardiner af høj kvalitet

Gardinløsninger

Gardinløsninger til alle slags vinduer

Overvejer du ar få nye gardiner til dit hjem eller på arbejdet, så bestil et uforpligtende besøg af gardinstylisten, for her får du den bedste rådgivning. Der er så mange muligheder at det kan virke uoverskueligt. Det ved vi, så derfor kommer vi til dig, lytter til dine ønsker og behov og herfra tilbyder vi de gardinløsninger der passer bedst og til en rimelig pris.

Living Art tilbyder flotte gardinløsninger til alt fra store vinduer til skråvinduer og meget mere. Vi har masser af prøver i gardinbussen og kører på hele Sjælland.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Gardiner i lange baner

Living Art leverer stort set alt indenfor gardiner, om det er til mørklægning, gennemsigtige, forbedring af indeklima og energigardiner, så findes det fra verdens førende designere og producenter.

Funktionelle løsninger

Rullegardiner er det mest almindelige gardin, men der findes et hav af muligheder, når det kommer til solafskærmning. Hos Living Art bliver du rådgivet ud fra dit behov, for uanset om det skal være rullegardiner, persienner, lamelgardiner, plisségardiner mm. så har vi løsningen.

Funktionelle løsninger

Rullegardiner er det mest almindelige gardin, men der findes et hav af muligheder, når det kommer til solafskærmning. Hos Living Art bliver du rådgivet ud fra dit behov, for uanset om det skal være rullegardiner, persienner, lamelgardiner, plisségardiner mm. så har vi løsningen.

Gardinløsninger og solafskærmning

Living Art leverer gardinløsninger, solafskærmning, markiser og akustikløsninger fra verdens førende designere og producenter. Vores idérige rådgivere brænder for at finde det optimale mix af design, funktionalitet og kvalitet – naturligvis til en attraktiv pris.

Få monteret dine gardiner

I Living Art har vi vores eget team, af professionelle montører. De har mange års erfaring i montage af gardinløsninger og solafskærmning til private hjem og virksomheder, indvendigt som udvendigt.
Er opgaverne i udlandet, har vi også stor erfaring med dette.

Bestil gardinbussen

Vil du inspireres af de mange muligheder indenfor gardinløsninger, lækre tekstiler og motoriserede funktioner? Bestil gardinbussen og få besøg af vores dygtige indretningskonsulenter, der har mange års erfaring med indretning med gardiner, tæpper og akustikløsninger. Vi glæder os til at besøge dig. Ring 78 73 77 05 eller bestil her.

Hvem er vores kunder?

Vi leverer gardinløsninger til alle typer af kunder, som er private, erhverv, offentlige, institutioner, skoler og hoteller. Living Art har også kunder i filmbranchen, der får skræddersyede løsninger til kulisser. Vores team af professionelle rådgivere, dygtige servicemedarbejdere og montører med mange års erfaring står altid til rådighed, og vi sætter alle en stor ære i, at vores kunder er tilfredse og forbliver loyale.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret

[et_bloom_inline optin_id=”optin_1″]