Vælg en side

Dock Four Stylepads

Forny dine rum med paneler på væggen du selv kan designe

Dock Four

 

Dekorative Dock Four Stylepads

Få muligheden for at designe din egen væg til akustik, dekoration og funktionelle løsninger. Dock Four Stylepads er et fantastisk redskab til at bygge din helt egen unikke væg med paneler til akustik eller indretning i form af hylder og bogreol. Hvert panel repræsenterer en funktion og kan sammensættes lige som du ønsker. På dockfour.com har du muligheden for selv at bygge din personlige løsning.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Dock Fours multifunktionelle stylepads

En nyhed til både dit hjem og din arbejdsplads. DockFour Stylepads gør det muligt at kombinere funktionalitet med styling af dine vægge. Design dine helt unikke Stylepads ved at vælge mellem et væld af materialer, farver og elementer med helt særlige funktioner. Kombiner for eksempel den lyddæmpende opslagstavle med det enkle og stilfulde vægur, og få et bedre miljø på dit kontor. Lad dig inspirere og skab din egen væg.

Stilfuld organisering af vigtige hverdagsfunktioner

Centrer og organiser vigtige dagligdagsfunktioner i hjemmets forskellige rum. Kombiner for eksempel spejl, nøgleknager, brevlommer og opslagstavle, og få et funktionelt og elegant resultat til gang eller køkken. Skru eventuelt ned for funktionaliteten og brug DockFour Stylepads udelukkende som dekoration. Det giver dig nemlig mulighed for, at kombinere personlige billeder med organisk materiale som læder, træ eller mos, som spreder varme, stil og personlighed i dit hjem.

Designløsninger ud fra dit behov

Sæt dit personlige præg på dine Dock Four Stylepads ved at vælge og sammensætte dine favoritelementer. Vælg mellem et hav af kvalitetstekstiler som filt og velour til akustik, jeans eller fløjl, samt hårdere overflader som sten, træ og metal. Kombiner disse med funktionelle elementer som spejle, lamper, hylder, knager og diverse holdere. Dock Four Stylepads er af høj kvalitet, og produceret i Holland, og der er ingen andre løsninger som denne på markedet.

Stylepads gør det nemt for dig

DockFour gør det nemt at tilføje stil og funktionalitet til dit hjem. I stedet for selv at designe din stylepad fra bunden, tilbyder DockFour stilfuldt sammensatte stylepads i forskellige stilpakker, så du blot skal vælge hvilken stilart der passer til dit hjem. Stilpakkerne kommer ikke kun i forskellige stilarter, men også særligt designet til hjemmet eller arbejdspladsens forskellige rum.

Giv dine vægge nyt liv

Stylepads er en løsning hvorpå, du kan føje nyt liv til dine vægge. Får du senere lyst til, at ændre, fjerne eller tilføje elementer til din nye væg, er dette også muligt, da din Stylepad er let at udvide eller variere. Ønsker du ikke at fornye dit hjem, men blot at tilføje noget nyt, er Stylepad også en fantastisk mulighed. Det store udvalg af tekstiler, materialer, træsorter og sten gør, at din nye stylepad kan falde ind i den stil du allerede har i dit hjem. Lad dig inspirere af billederne her hvis du har lyst til, at forny dit hjem.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret