Vælg en side

Persienner - En sikker løsning

Få mere ud af lysindfaldet

Persienner - Passer også til soveværelset

Eksklusivt og lækkert med bredde lameller

Persienner

 

Persienner – få en sikker gardinløsning

Få mere ud af lysindfaldet med persienner. Vinkler du dem rigtigt, får du det perfekte lys.

Der er mulighed for flotte aluminiumspersienner i flere breder eks. 16, 25, 35, 50, og 70mm og træpersienner som giver rustikt look. Alt efter hvilken type persienner du vælger, kan det bring forskellige udtryk til rummet og indretningen i rummet.

Stigebåndet til persiennerne findes naturligvis også i et hav af farver og bredder.

Persinner kan fås på nøjagtige mål så de passer perfekt til din indretning på kontoret, i offentlige institutioner eller i hjemmet

Bestil gardinbussen, og find sammen med en af vores dygtige konsulenter en løsning med persienner som passer perfekt til jer. Gardinbussen kan bestilles på nedenstående formular, men du er også velkommen til at ringe itl os.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Aluminium persienner på mål

Siden 1930’erne har det været muligt at producere persienner i aluminium. Med den enkle betjening er det muligt at regulere lysindfaldet i dit rum. De er lette at tilpasse persienner til ethvert rum. Hos Living Art får du dem fremstillet efter mål og med de farvekombinationer der passer til jeres indretning.

AV/PC-persienner til mørklægning

Et populært valg når det handler om effektiv solafskærmning. Living Art har et stort udvalg af specialmodeller der regulerer lysindfaldet, solstråler og mørket i rummet. Denne model har ingen huller i lamellerne hvor lysstråler normalt kommer ind og de lukker tæt til hinanden. De passer godt til møderum, kontorer eller hjemmebiografer. Der findes mange flotte modeller i forskellige bredder. De er produceret i aluminium og du kan vælge i mellem 25, 35 eller 50 mm.

Få designede stigebånd til persienner

 Dekorationsbånd eller stigebånd er i modsætning til den meget tynde snor meget tydelige. Båndet fremhæver stilen og skaber et flot designerlook. Dem med 50 mm lamelbredde ser rigtig flotte ud med bredt stigebånd. Kombiner det hårde materiale de brede bløde stigebånd. Match stigebåndet med farven på interiøret omkring vinduerne, vælg en kontrastfarve eller find et mønster der passer til indretningen i rummet.

Smukke træpersienner

Inviter naturprodukterne indenfor og få en solafskærmning i de bedste materialer. Vælg bæredygtige træsorter fra vores eksklusive kollektioner. De flotte træpersienner findes i forskellige materialer og farver.

Rengøring af aluminium persienner

Disse gardiner er kendt for at være besværlige at rengøre, for hver eneste lamel skal tørres af. Living Art henviser derfor til Persiennevaskeriet hvor du kan få dem vasket, hvis du ikke ønsker at gøre det selv.

Børnesikker

Living Art har meget fokus på børnesikkerhed og fortæller hvordan solafskærmning med snoretræk bliver monteret. F.eks. er alle bambusgardiner udstyret med en patenteret EU- godkendt sikkerhedsanordning, der beskytter børn mod at hænge fast i snoretrækket.

”Børnesikker” bruges også i institutioner, på plejecentre hvor de ældre ikke må komme til skade, og mange offentlige kontorer har samme ønske om sikring..

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret