Vælg en side

Inspiration til Kontorindretning

Få hjælp til kontorindretning med gardiner, tæpper og akustik

Kontorindretning

Kontorindretning med gardiner

Kontorindretning – Skab det optimale arbejdsmiljø på kontoret med velovervejede gardinløsninger, funktionel solafskærmning og effektive produkter til akustik. Med den tid du tilbringer på din arbejdsplads, er det vigtigt, at indeklimaet er optimalt. Kender du det, solens stråler står direkte ind på skærmen og varmen på kontoret genere og går ud over produktiviteten? Få den rette solafskærmning der kan regulere lysets indfald og temperaturen når i laver jeres kontorindretning og undgå lysrefleksion i computerskærmen med lamel gardiner eller persienner. Indeklimagardiner er særligt egnede til lokaler med store vinduer, hvor kulden oftest mærkes. Med den rette kontorindretning kan lokalerne få den helt rette atmosfærer og stemning på arbejdspladsen.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Kontorindretning

Inspiration til kontorindretning

Det findes et hav af muligheder til kontorindretning. Det er derfor vigtigt at du tager højde for materialevalg og kvalitet. Få inspiration til former, farver og modeller. Skab et fantastisk arbejdsmiljø både i forhold til belysning, men også i forhold til akustikken. Mange virksomheder døjer med dårlig indeklima. Ved at vælge de rigtige tekstiler, fjerner du dårlig lugt og bakterier i luften og hermed sænker i sygefravær. Living Art har i mange år hjulpet virksomheder med at styrke deres arbejdsmiljø med en optimal indretning. Hvordan kan vi hjælpe dig?

Rumdeling i storrum

På mange arbejdspladser er der behov for gardiner eller solafskærmning. Flere og flere virksomheder satser på storrumslokaler og facader med mange vinduer. Desværre giver det nogle udfordringer i forhold til belysningen, akustikken og energibesparelsen. Noget tyder på, at det er ødelæggende for produktiviteten. Det kan heldigvis løses på mange måder og en af de mest fleksible metoder er med gardinløsninger. Hos Living Art har vi flere gardiner til kontorindretning, der passer til opgaven. F.eks. er lange gardiner af tekstiler fra gulv til loft rigtig flotte og stoffet stopper lydens refleksioner. Ved at dele rummet op med gardinstof, føles rummet mindre og de kraftige lyde bliver holdt tilbage. Skal du i gang med kontorindretning, så tag fat i Living Art. Vi kommer med inspirerende ideer til fornyelse.

Kontorindretning
Kontorindretning

Tekstiler udviklet til erhverv

De såkaldte intelligente gardiner er meget populære på arbejdspladserne og giver en bedre indeklima. Vi har tekstiler der er flammehæmmende, så de ikke spreder ilden. Der er gardiner som har luftrensende egenskaber. For hospitaler, plejehjem, skoler og virksomheder hvor hygiejnen skal være i top, er det særligt vigtigt at gardinerne ikke samler bakterier. De har derfor indbygget en bioaktiv beskyttelse der fjerner lugte i rummet. Vil du høre mere om gardiner til kontoret, så ring på 78 73 77 01.

Funktionel solafskærmning

Det er vigtigt at tage højde for hvor og hvordan lyset kommer ind i bygningen. Skal rummet kunne mørklægges eller blot skærme af for den skarpe sol. Hos Living Art får du rådgivning til hvert et rum og vi tager højde for, at det vender mod nord eller syd. Du kan få gardiner og solafskærmning i genbrugsmaterialer, der kommer fra plastflasker. Vi lytter til dine behov omkring kontor indretning og kommer med forslag til om det skal være persienner, rullegardiner, plisségardiner noget helt fjerde. Vil du spare på energien og slidtage på materialer, så anbefaler vi motoriserede løsninger. Det er komfortabelt og samtidig funktionelt, for gardinerne kan indstilles til automatisk at køre i position eller manuelt med fjernbetjening.

Kontorindretning

løse tæpper og gulvløber

Løse tæpper og gulvløber er for de fleste en stor del af kontorindretningen. Der findes masser af spændende løsninger til løse tæpper, der enten fungerer som tæppeløbere, underlag til kontorstole, pynte tæpper der samtidigt afhjælper med akustikken eller smarte designer tæpper. Der er stort set ingen begrænsninger i forhold til former, farver eller logo i tæppet. Alt sammen findes i top kvalitet. Kontakt Living Art og hør mere om mulighederne.

Professionel opmåling og tilbud

Når i skal have nye gardiner, markiser eller anden form for solafskærmning til din virksomhed, er det hensigtsmæssigt at tage beslutningen der, hvor de skal hænge. Derfor giver det god mening at få besøg af vores dygtige erhvervskonsulenter. Processen starter indledningsvis med en uforpligtende samtale hvor vi gennemgår jeres ønsker og hvor vi kommer med løsningsforslag. Hos Living Art ønsker vi et tæt samarbejde, om at finde den bedste kontorindretning der passer til din virksomhed. I får altid individuel rådgivning til konkurrencedygtige priser, for ingen sager er ens. Living Art klarer efterfølgende hele processen fra opmåling til montering. På den måde garanterer vi, at det er 100 % i orden. Giv os et kald i dag på 78 73 77 04, så aftaler vi hvornår det passer bedst at mødes.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret