Vælg en side

Stila solafkærmning

Få dansk produceret solafskærmning i flotte designs til fornuftige priser

Stila

Stila solafkærmning

Skal du have kvalitet til fornuftige priser, så har Stila førende produkter indenfor enhver solafskærmning indvendig som udvendig. Med disse produkter er vi altid er på forkant med kundernes ønsker og de seneste trends indenfor indretning. Stila har nogle meget fleksible produkter, så vi kan tilpasse dem dine behov.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Markiser

Stila udvikler deres markiser sammen med Brustor. Det er et kvalitetsmærke i sig selv til den kræsne bruger. Alle løsninger du får hos Living Art er skræddersyet til dit behov. Du får her en stærk markise med mulighed for funktionelle tilbehør – og så er den let at vedligeholde. Når du køber en markise hos Living Art sikre du et produkt der holder i mange år.

Plisségardiner

Få en æstetisk løsning på et praktisk problem. Plisségardiner er støjabsorberende og beskytter møbler imod solblegning og er ideel til mange vinduestyper. De er meget funktionelle og produceres også som et energibesparende gardin. Det hedder Duette plisségardiner. Se forskellige muligheder.

Rullegardiner

De er ikke alene en praktisk, billig og effektiv form for solafskærmning, det er også en vigtig del af rummets udsmykning. Rullegardiner regulerer lys, skygge og kan mørklægge delvist eller helt. Der er mange muligheder og funktioner med rullegardiner.

Persienner

Bestil dine persienner på mål og få det som du vil have det. De giver et perfekte indkik i rummet, for du kan regulerer solstråler og farvebalance i dit rum. Persienner fås i et mange farver og materialer. F.eks. har Stila også produceret flotte træpersienner.

Lamelgardiner

Der er gode funktionelle muligheder for at justere lysindfaldet til meget eller lidt lys. Stila har sammensat en enkel form for solafskærmning der stort set passer til alle rum. Få gode råd, se det bredde udvalg af farver og typer.

Butterflygardiner

En spændende kollektion af stofpersienner indeholder enkelte og naturlige farver. Lamellerne er specialproduceret tekstiler og kunst læder der giver et eksklusivt look. Butterflygardiner komplementerer enhver god stil og ligner en blanding mellem persienner når den er åben og plisségardiner når den er lukket. Butterflygardinerne er tillige fornuftige i priser.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret