Vælg en side

Akustik på væggen

Brug akustikplader på væggen

Akustik

 

Skab en god akustik med tæpper, skærme, paneler og rumdelere

Larm, støj og dårlig akustik fjerner fokus og gør det svært for os at koncentrere os. Løsningen på dårlig akustik kan komme i mange former og er altid individuel for det enkelte rum.

Akustikløsninger kan både være gardiner, løse tæpper, køreplader til kontorstole, gulvskærme, akustikpaneler, bordskærme, skillevægge og paneler. Fælles for alle løsningerne er, at de regulerer lyden, så unødig støj ikke generer de mennesker, der opholder sig i rummet.
I dag er det populært med store, åbne rum, der er minimalistisk indrettet.

Den type indretning skaber imidlertid et problem med dårlig akustik i mange offentlige miljøer. I behøver dog ikke at gå på kompromis med jeres indretning, når I skal forbedre akustikken.
I dag er akustikløsninger ofte moderne, flotte og minimalistiske, og de er derfor ikke kun en fryd for ørene, men også øjnene. Se udvalget af akustikløsninger.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

akustik
akustik

AKUSTIKGARDINER

Der er mange måder at skabe god akustik i eksempelvis mødelokaler, store kontorer, børnehaver, skoler, restauranter og lignende.

Moderne bygningsmaterialer som cement, glas, puds og hårde trægulve absorberer næsten ingen lyd, men reflekterer dem igen og igen. Konsekvensen er at lydniveauet hæves til et ubehageligt niveau. Bløde tekstiler – som blandt andet gardiner, bidrager med en sanselighed, struktur, lydisolering og hjælper med at bedre akustikken markant.

Effektiv akustik fremmer arbejdsmiljøet

Et støjende arbejdsmiljø nedsætter arbejdsevnen og koncentrationen. Med et øget støjniveau daler effektiviteten, og det går ud over arbejdsforholdene. Det vil være en fordel, at rummets overflader dæmper støj mest muligt, og det kan gøres med akustikplader, gardiner eller tæpper. På den måde undgår du, at støjen reflekteres tilbage i rummet.

akustik
akustik
akustik
akustik

Rumdeler til Akustik

 Løsninger vælges ud fra rummets anvendelse. F.eks. skal auditorier, rum til tavle undervisning ikke have en alt for kraftig dæmpning, for det kan gøre det svært at “tale rummet op”. I mindre lokaler, hvor der undervises, er det dog en fordel, at rummet er godt forsynet med akustikplader eller specielt gardinstof. Det ender oftest med dårlig akustik, når arbejdsrum ikke dæmpes optimalt.

Få akustikplader til væggen

En af de mere velkendte løsninger til et bedre indeklima er plader man hænger væggen. De fungerer som byggeklodser og kan sammensættes efter dit ønske. Pladerne fås i 60 cm x 60 cm, 120 cm x 120 cm og 120 cm x 60 cm.

Tæpper er en god lyddæmper

Få hjælp til at navigere rundt i de mange forskellige løsninger til akustik, der både kan forbedre arbejdsmiljø og indeklima markant og give mere ro i dagligdagen. Få løse tæpper Fraster, Woodnotes, JAB, Romo, Storm Carpet, Kvadrat, Louis de Poortere, Massimo og Ege for de har stor effekt på akustikken.

Akustik

Storrumskontorer og minimalistiske byggerier bliver ofte skældt ud for at have dårlig lyddæmpning. Korrekt Lyddæmpning øger trivsel og koncentrationsevnen. Det er med til at forbedre arbejdsforholdene for medarbejderne, for et højt støjniveau er en alvorlig stress- faktor, der ofte bliver overset. Det kan vi heldigvis gøre noget ved. 

Design med akustik

Har du udfordringer med støj og larm på din arbejdsplads eller derhjemme, så invester nogle minutter til at kigge på akustikplader. Det gør en kæmpe forskel på lydniveauet, når det kommer noget på væggene. Living Art forhandler flere forskellige slags løsninger, eksempelvis fra Dock Four hvor det er muligt at designe alt fra en akustiskudmykning til en reception og mødelokaler med avisholder og opslagstavle, ur og i phone oplader. Sengegavle til hotel, fine vægge til entre med nøgleholder og meget meget mere.

Blødgør lyden med filt

Filt på væggen eller i wire fra loftet, er en let løsning til bedre miljø. På forsiden sidder et 5 mm tykt uldfilt der blødgøre lyden og på bagsiden sidder 10 mm akustikplader i 100% polyester. Filtet som er lavet i bæredygtige materialer fås i flotte farver og med moderne udtryk. De fleste rum har mange udtryk i indretningen. Find et lækkert design der giver ro og et behageligt arbejdsmiljø, hvor det er nemmere at koncentrere sig og yde mere i løbet af dagen. Vi anbefaler brug Uldfilt til kontorindretning, børnehaver og skoler.

akustik

Få akustik på væggen

Endnu en spændende løsning til at afhjælpe udfordrende akustikproblemer. Offecct Soundwave vægpaneler består af enkelte plader, der kan sættes sammen til flere og dermed dække en større flade. De findes i 6 forskellige designs og i mange farver. Kontakt os på 78 73 77 03, hvis du ønsker mere information.

Bæredygtig og lydabsorberende

Living Art tilbyder levering og montering af akupaneler til vægge og loft. Panelerne består af et sort akustik filt af genbrugsmateriale og sorte MDF-lameller med ege- eller valnøddefinér. I træet er kvaster og små̊ revner i finéren, for at give designet et naturligt og rustikt look.

Dekorere hele flader eller blot et udsnit. De tre træsorter passer uden tvivl til indretningen af dine lokaler. Kontakt os 78 73 77 03, hvis du ønsker mere information.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret