Bestil et besøg

Akustik løsninger skaber et godt arbejdsmiljø

Et godt arbejdsmiljø er vigtigt, fordi det har stor betydning for den enkeltes velvære og produktivitet.

Støjende arbejdsmiljø kan på sigt være en belastning

Et støjende arbejdsmiljø nedsætter arbejdsevnen og koncentrationen. Med et øget støjniveau daler effektiviteten, og det går ud over arbejdsforholdene. Det vil være en fordel, at rummets overflader dæmper støj mest muligt, og det kan gøres med akustikplader, gardiner eller tæpper. På den måde undgår du, at støjen reflekteres tilbage i rummet.

Akustikløsninger og rumdeler

Akustikløsninger vælges ud fra rummets anvendelse. F.eks. skal auditorier, rum til tavleundervisning ikke have en alt for kraftig dæmpning, for det kan gøre det svært at “tale rummet op”. I mindre lokaler, hvor der undervises, er det dog en fordel, at rummet er godt forsynet med akustikplader eller speciallavet gardiner. Det ender oftest med dårlig akustik, når arbejdsrum ikke dæmpes optimalt.

Vælg den akustikløsning, der passer til dig

Akustikløsninger som løse tæpper, tæpper fra Fraster, Woodnotes eller Fletco er blandt de løsninger, der har en stor effekt på akustikken. På væggene og lofter kan du få Offecct og Twister paneler, hvor større arealer skal dækkes.

Få besøg af en akustik-ekspert

Få besøg af en akustik-ekspert på jeres arbejdsplads eller institution og få professionel rådgivning - gratis. Vi hjælper jer med at navigere i de mange forskellige akustikløsninger, der kan forbedre jeres arbejdsmiljø markant.