Vælg en side

Rådgivning og projektering

 

Professionel rådgivning til private om solafskærmning, gardiner og akustikløsninger

Living Art rådgiver og forhandler markedets flotteste solafskærmning og tekstiler til gardiner af høj kvalitet. Her er alle typer for solafskærmning, markiser, afpassede tæpper, smarte løsninger til akustik og naturligvis alt indenfor motoriserede funktioner.
Hvert et produkt er nøje udvalgt hos vores leverandører, vi har øje for bæredygtige materialer samt alt der kan være med til at påvirke jeres indeklima.

Det giver os de bedste forudsætninger for, at give dig den bedste rådgivning samt det bedste udvalg af eksklusive produkter til din bolig eller virksomheden. Uanset om opgaven vedrører en hel lejlighed eller et helt hus såvel indvendig som udvendig solafskærmning, så klarer vi opgaven for dig.

Få en præsentation af vores erfarne erhvervskonsulenter omkring miljøvenlige- og energibesparende gardiner, indvendig såvel som udvendig solafskærmning, akustik og afpassede tæpper.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

MARKISE TIL DIN BOLIG

Få automatiserede markiser og solafskærmning til din bolig. Somfy har udviklet en fantastisk løsning, hvor i som virksomhed kan indstille alle de motoriserede markiser og gardiner til at køre automatisk og på bestemte tidspunkter. Der er mindre slidtage på materialer når det bliver skånet for det hårde vejr. Få en TaHoma boks. Den er koblet på jeres internet, så i behøver faktisk ikke være til stede for at betjene markiser, screens eller indvendige gardiner. Gennem rådgivning og projektering kigger på hvilke muligheder der er til jeres bolig.

Vidste du at der findes gardiner, hvor du kan spare på varmeregningen?

Duette energigardiner er unikke og markedets stærkeste produkt, når det kommer til energibesparelse. Isoleringseffekten hjælper til at holde varmen ude om sommeren og inde om vinteren. Den særlige isoleringsevne kommer fra luftlommer, der opstår mellem to lag stof i de dobbelte plisségardiner. det gør det til energibesparende gardiner. Få rådgivning og projektering, hvor vi sammen kigger på mulighederne for besparelse.

Gør bæredygtigheden automatisk

Effekten af den grønne indsats øges ved at lade teknologien tage over, når du ikke er hjemme. Lysene slukker af sig selv. Og gardinerne glider automatisk for, så varmetabet reduceres maksimalt i dagtimerne og i weekenden. Man kan indstille alle sine løsninger så det passer til jeres dagsrytme.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret