Vælg en side

Silent Gliss

 

Silent Gliss gardiner

For Living Art, er Silent Gliss en af de ledende producenter af motoriserede og manuelle gardinsystemer af højeste kvalitet. Sammen med Silent Gliss tilbyder Living Art vores kunder det bedste som findes på markedet af produkter af høj kvalitet, design, avanceret teknik og service.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Lydløse gardiner

Det startede tilbage i 1952, hvor målet var at lave en lydløs gardinstang. Siden er det blevet til store avancerede solafskærmningsløsninger, indvendig som udvendig. Silent Gliss leverer i dag eksklusive rullegardiner, lamelgardiner, panelgardiner, liftgardiner, persienner, mørklægningssystemer, motoriserede løsninger til Living Art.
Gennem årene har Silent Gliss fået et tæt samarbejde med mange danske arkitekter fordi deres innovative tilgang til opgaven og deres teknisk niveau er meget højt. Silent Gliss er bedst på marked indenfor solafskærmning.

Rullegardiner med stil

Hvide rullegardiner lyder måske lidt kedeligt, men kigger du tættere på Silent Gliss rullegardiner, finder du en fantastisk kvalitet. Det er de små detaljer der gør en forskel. Betjener du dem manuelt, vil du mærke en lethed når du ruller op og ned, for inde i røret sidder der en lille fjeder, der hjælper dig med at håndtere gardinet uden at du behøver at bruge ekstra kræfter. De kan naturligvis også fåes med motor og fjernbetjening.

Luk lyset ude med Mørklægningsgardiner

Rigtig mange virksomheder sidder med et særligt behov for ekstra mørklægning i visse lokaler hvor der bliver vist præsentationer på storskærm. Her finder du stærke produkter hos Silent Gliss, hvor mørklægningsrullegardiner sidder på skinner. Gardinstoffet sidder udspændt og er lynet på sidelisterne og for at lukke lyset helt ude, sidder der en lille børste forneden på rullegardinet. Det er derfor en fordel at anvende Silent Gliss produkter. De er nemme at betjene og med et udvalg af kæde eller elektriske betjeningsmuligheder bestemmer du selv. De passer til et stort udvalg af vinduesstørrelser.

Meget mere end bare et gardin

Silent Gliss har udviklet et fantastisk Waves-system, der får gardinerne til at hænge utrolig flot. Waves bånd er ikke et standard rynkebånd, men et waves-bånd der holder en fast og præcis afstand mellem buerne på gardinerne. Hos Living Art finder du et moderne og bredt sortiment af Silent Gliss produkter og gardinstof der er flammesikret. Det er primært erhvervsløsninger og arkitekter der har kendskab til Silent Gliss, men anvendes også til private kunder der har øje for kvalitet.

Flammehæmmende gardiner

En af de vigtigste elementer når virksomheder, institutioner og endda private indretter er, at sikre mod brand. De fleste invester i branddører og specielle vinduer. Faktisk har Living Art mange fantastiske gardiner som er flammehæmmende. Dvs. at de smelter i stedet for at sprede ilden. På videoen ser du forskellen på gardiner, der ikke er flammehæmmende og dem der er. Vi kan passende sige, at de indgår i gruppen under intelligente gardiner.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret