Vælg en side

Trådgardiner til indretning

Opnå bedre trivsel og produktivitet med

Trådgardiner til rumdeling

Opnå bedre trivsel og produktivitet med

Trådgardiner

 

Trådgardiner til dekorative løsninger

Den tidløse elegance er næsten betagende når de vises over store flader. Med det særlige samspil mellem lys og kontraster, får du en løsning du ikke opnår med noget andet stof. 

Denne løsning er meget populær til moderne indretninger.

Book en konsulent


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Trådgardiner på skinner

Trådgardinerne bliver placeret på gardinskinner med glider. Vælg skinner med 1, 2, 3 eller flere spor. På den måde kan de køre forskudt af hinanden og variere åbningen i større rum. Få dem monteret på rynkebånd eller monteret med velcrobånd. De leveres i længder op til 6 meter og tilpasses i bredden efter mål. Det er meget almindeligt at mixe dem med almindelige gardinstof, så de fremstår som undergardiner. Få andre gode spændende råd og vejleding.

Smarte trådgardiner til indretning

Indret kontoret, restauranten, mødelokalet eller butikken, showroom eller ved udstillinger. Trådgardiner er særdeles effektfulde til rumdeling og til at skabe liv i lokalet når de vises på større flader. De er et af de mest tidløse og klassiske gardiner, der både kan anvendes lige så flot privat som til erhvervsløsninger. En trend fra 70′erne der lige nu er lige så populær i dag. Trådgardiner er meget mere end blot en gentagelse, der ridder på retro-bølge. Trådløse gardiner kendt på verdensmarkedet er fantastiske takket være sin enestående kvalitet og det excellente design.

Bland farverne med trådgardiner

Når du indretter med trådgardiner, får du et spændende samspil mellem design og farver. Brug kontraster til at skabe dybde i rummet.
Trådgardinerne giver et imponerende lysindfald og alt afhængig af farven, dæmper de ned på de skarpe solstråler. Søger du noget usædvanligt og samtidigt enkelt, så er denne løsning fantastisk.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret