Vælg en side

Panelgardiner til din bolig

Opnå bedre trivsel og produktivitet med

Panelgardiner til din bolig

Opnå bedre trivsel og produktivitet med

Panelgardiner til din bolig

Opnå bedre trivsel og produktivitet med

PanelGardiner

 

Moderne panelgardiner

Få en af de moderne gardinløsninger med mange forskellige anvendelsesmuligheder.

De kan for eksempel både bruges til rumdeling, akustik løsning langs væggen eller som solafskærmning. De hænger i brede baner, forskudt af hinanden, og kan styres enten med motor eller manuelt. 
Vælg mellem et stor udvalg af farver, mønster og gardinstof. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser for hvilken funktion dine løsninger skal have til denne type af gardiner.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


Panelgardiner i stuen

Slider med forskellige kundecases

Panelgardiner i stuen

Slider med forskellige kundecases

Panelgardiner i stuen

Slider med forskellige kundecases

01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Mange muligheder med panelgardiner

Når du vælger panelgardiner, er der flere ting, du skal tage stilling til. Vil du skabe en særlig stemning i rummet? Skal du kunne lukke helt af for lyset? Hvor meget lys der komme igennem gardinet? Er det vigtigt, at man ikke kan se ind i rummet udefra? Skal panelgardinet bruges som rumdeler? Er der akustiske udfordringer, som gardinet kan være med til at løse? Og gardinet fylde i rummet eller skal det kunne foldes væk? Skal det være nogle særlige designergardiner? Alle de spørgsmål hjælper vores indretningskonsulent dig med at finde svar på.

Motoriserede panelgardiner

 Ønsker du en mere komfortable løsning til dine panelgardiner, kan du elektronisk styrede systemer. Living Art har flere forskellige motoralternativer. Skal det være med fjernbetjening, knap væggen eller automatiseret via din smartphone? Det er op til dig.

Brug fjernbetjening, knap, smartphone eller iPad. 

Skræddersyede panelgardiner efter mål

Skab et tidløst design og samtidig en fleksibel løsning til solafskærmning. Det handler om at forene harmoni og et behageligt indeklima. Der er mange måder at skærme af for direkte lys, isolering eller for privatlivet. Der er mange forskellige typer at vælge imellem. Få en spændende gardinløsning i flere bredder. Du kan vælge hvilken som helst type gardinstof. Hæng dem op i forskellige farver eller mix dem med mønstrede gardiner. Skal det være enkelt og stilrent, findes der mange smukke tekstiler du kan vælge i mellem.

Få panelgardiner på flere skinner

 Når du vælger denne løsning, er der mulighed for at køre dem flere skinner. Vælg for eksempel skinner med 2,3 eller 4 spor, de ligger i lag. Ved at gøre det, kan du variere hvordan rækkefølgen skal være, når de trækkes for. Banerne kan kobles sammen når de køres ud eller køre individuelt. Spørg vores indretningskonsulent om gode råd og spændende ideer.

Panelgardiner som rumdelere

Her er en oplagt mulighed til rumdeling – både til privat og erhverv. Når du deler rummene op med panelgardiner, skaber du en bedre akustik i åbne rum, hvor der foregår flere aktiviteter og du isolerer lyset. Panelgardiner er derfor ideelle på både kontoret og i hjemmet.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret