Vælg en side

Bambusgardiner til din bolig

Opnå bedre trivsel og produktivitet med bambusgardiner

Bambusgardiner til de rå lokaler

Opnå bedre trivsel og produktivitet med bambusgardiner

BambusGardiner

 

Bambusgardiner med flere anvendelsesmuligheder

Et bambusgardin har mange anvendelsesmuligheder og behøver ikke kun at være til solafskærmning.

Bambusgardiner fungerer også perfekt som rumdeler og elegant vægdekoration.

Bambusgardinerne fås i flere farver som natur, brun, grå, hvid, syren og sort – hvor de er enten er bejdset, malet eller ubehandlet

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

bambusgardiner
bambusgardiner

Bæredygtige bambus gardiner

Vi har høj værdi på bæredygtige gardiner, derfor forhandler vi kun eksklusive bambusgardiner der ikke er UV-behandlet. Efter tid i direkte sollys vil gardinerne blive lysere, men det vil ske på en naturlig måde og i overensstemmelse med leverandørens krav til æstetik og bæredygtige materialer. Gennem Living Art får du et bambusgardin hvor der er lagt vægt på kvalitet.
Størrelser på vinduer er meget individuelle, så derfor måler vi altid op og får gardinet tilpasset præcis til dit vindue.

Bambus rullegardiner

De meget smukke og bæredygtige bambusgardiner fungerer som rullegardiner. Ved hjælp af et fint snoretræk ruller gardinet op og ned. Snorene er forbundet med et simpelt låsesystem således, at du selv bestemmer hvor gardinet skal stoppe.

Tilpasning af bredden

Bambusgardiner kan tilpasses i bredden fra 20 cm til 180 cm. Det afhænger af størrelsen. Jo bredere vinduet er, jo større tilpasningsmuligheder er der. 

Bambusgardiner som panelgardiner

 Brug denne løsning til panelgardiner og skærm af for solen. Vævningen i disse gardiner er næsten 100% tætte og det giver en behageligt lys mod solen står lige på. Få de bejdsede panelgardiner på gardinskinner med flere spor. Med en enkelt betjening er det nemt at trække til og fra. Det kan naturligvis også anvendes til rumdeling, f.eks. mellem to stuer eller i din forretning. Selve gardinskinnerne følger ikke med og købes separat.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret