Vælg en side

Mørklægningsgardiner i top kvalitet

Opnå bedre trivsel og produktivitet med

Mørklægningsgardiner der er enkle

Opnå bedre trivsel og produktivitet med

Mørklægningsgardiner som rullegardiner

Opnå bedre trivsel og produktivitet med

Mørklægnings-gardiner

 

Find effektive mørklægningsgardiner

Få en effektiv solafskærmning med mørklægningsgardiner, så lyset holdes ude. Mørklægningsgardiner er især populære i soveværelser og giver både børn og voksne optimale forhold til en god nattesøvn.

Vælg i mellem flere mørklægningsmuligheder. For eksempel gardinstof, rullegardiner eller plisségardiner. Der findes en lang række lækre gardiner til mørklægning og i høj kvalitet. Mørklægningsmuligheder behøver ikke være kedelige. 

Husk at vi også har mange lækre tekstiler der er bæredygtige og lavet i genbrugsmaterialer. Du kan altid bestille et uforpligtende besøg af gardinbussen. Her får du professionel rådgivning.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


Mørklægnings­gardiner

Slider med forskellige kundecases

01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Få enkle mørklægnings­gardiner

Vi kan ikke komme uden om at sol og lys er vigtigt for os, men når vi skal sove, har vi behov for mørke. Invester i mørklægningsgardiner til de rum hvor der skal soves. Mørklægningsgardiner kan også bruges i mødelokaler hvor der er brug for at kunne se på en skærm og tv og sikre ligeledes god akustik.

Mørklægnings­gardiner til specielle rum

Sollys er dejligt og energigivende, men sollys kan også være til stor irritation på kontoret, i mødelokalet eller i hjemmet. Når skoler skal præsentere på storskærm, så er det til stor gene, hvis man ikke kan se noget pga. lyset. Sørg for at mørklægge rummet ordentligt.

Living Art har et bredt udvalg af muligheder til skoler og institutioner. Om det er klasselokalerne der skal have rullegardiner med mørklægning eller stof gardiner til at trække for, der skal mørklægge, så findes der smarte løsninger til det. Er det til gymnastiksalen eller auditorium hvor der er højt til loftet, så får du også det.

Mørklægnings­muligheder med tekstiler

Den lettere mørklægning løses med et særligt gardinstof der er egnet til mørklægning og hænger almindeligvis på gardinskinner. De bliver vurderet ud fra tætheden i vævningen eller om det er sammensat af to lag stof. Du kan også få gardinstof, hvor bagsiden har en særlig beklædning. Der er et utal af smukke muligheder, og husk at vi har mange lækre tekstiler der er bæredygtige og lavet i genbrugsmaterialer.

Mørklægnings­gardiner giver bedre søvn

Gavnlige søvnhormoner Melatonin er et hormon der har en regulerende effekt på vores døgnrytme og vi ved alle at får vi en en god søvn, er vi som mere motiveret i de ting vi foretager os dagligt. Kontakt os for råd.

Duette Plisségardiner

Skræddersyede løsninger er en fordel, når vi arbejder med mørklægningsmuligheder. Det er vigtigt at få så lidt lys ind som muligt eller ingenting. Duette plisségardiner har den fordel, at der ikke sidder en betjening der tager plads for stoffet. Gardinet kan derfor sidde få millimeter fra kanten. Skal det mørklægges helt er der også mulighed for at sætte skinner på, så lyset ikke kommer ind fra siden. Living Art kan dog ikke garantere 100% mørklægning, for er huset eller vinduerne en lille smule skæve, kommer der lys ind. 

Bestil et besøg og få en præcis opmåling. Konsulenten kommer til dig.

Mørklægning på skinner

Uanset om du skal mørklægge i soveværelset, stuen, kontoret eller hjemmebiografen, så har Living Art en løsning med rullegardiner. For at mørklægge rummet så godt som muligt findes der rullegardiner på skinner. De lukker lyset helt ude i siderne og en skinne eller børste forneden, der lukkes til. Vi kan ikke garantere 100% mørklægning, for er huset eller vinduerne en lille smule skæve, kommer der lys ind. Denne løsning ser du til rullegardiner og plisségardiner og er mest effektiv som mørklægningsgardiner. En stor del af udbuddet findes i bæredygtige materialer. Bestil et besøg af gardinbussen og få en opmåling.

Ovenlys mørklægning

Få en grundig rådgivning om hvad der findes af ovenlys mørklægningsgardiner til skrå- og vandrette vinduer. Langt de fleste kender VELUX, der har et hav af muligheder til tagvinduer. Living Art forhandler VELUX, men vi har også andre løsninger, når det gælder mørklægningsgardiner til skrå vinduer. De klassiske løsninger er rullegardiner og plisségardiner, for de lukker helt tæt med skinner i siderne.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret