Vælg en side

Puder

 

Puder, plaider, tapet og maling

 Hvad binder det hele sammen i dine værelser og stuer? Det der oftest er fokus på, er de bløde værdier. 

Puder der ligger i sofaen eller stolen eller plaiderne der hænger hen over ryggen på stolene. Fyld hvert rum med små detaljer, der er til at få øje på.

Se vores eksklusive pudemærke Elitis eller få dem skræddersyet de matcher resten af indretningen. De fleste tekstiler vi arbejder med, kan bruges til puder. De bliver syet i færdige mål, i en størrelse vi erfaringsmæssige anbefaler

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


Stofgardiner i stuen

Slider med forskellige kundecases

01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Skab hyggen med foldegardiner

Foldegardiner er med til at skabe et hyggeligt og elegant udtryk, der forenkler det brede udvalg af typer af stof. Hvad passer ind i din stil? Skal det være transparent, semi-transparent, tæt og mørklæggende, ønsker du gardiner med masser af farver og mønster, så er det med i gardinbussen. Living Art har 1000-vis af stofprøver fra førende leverandører, så bestil et uforpligtende besøg og få særlig præsentation af forskellige løsninger.

Vælg den rigtige stoftype

De fleste typer kan anvendes til mørklægning og der er rigtig mange flotte tekstiler til foldegardiner. Vælger du et gardinstof, der er for gennemsigtigt, syer vi foer på bagsiden. Det er naturligvis forbundet med en ekstra udgift, så overvej hvor meget det skal dække. Der findes også tekstiler der er tætvævet og så behøver du kun et lag.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret