Vælg en side

Bæredygtighed

 

Bæredygtighed SKAL TÆNKES IND PÅ FLERE NIVEAUER I INDRETNINGEN

Bæredygtighed kan være mange ting. Vores bedste løsninger er både bæredygtige og gør de bygninger, de pryder, mere bæredygtige.

Bæredygtighed kan være et tekstil, som er lavet af 100% genanvendt materiale.

Det kan være et skridt på vejen mod CO2-neutralitet med energibesparende solafskærmning.

Bæredygtighed kan også være indretning i høj kvalitet, som vi plejer, så den holder i mange år, og vi ikke spilder ressourcer unødvendigt på nye varer.

En bæredygtig indretningsløsning skal få bæredygtighed, bygning, funktionalitet og menneskers trivsel til at spille optimalt sammen, så mennesker vil blive ved med at bruge bygningen og udnytte de ressourcer, der er lagt i den og dens indretning.

Hos Living Art har stort fokus på ”brug-og smid væk” kulturen.
Vi generer hvert år hundredvis af kilo tekstil rester og brugte gardiner.
Disse tekstiler forærer vi løbende til Asylcenter Sandholm, børnehaver på Falster samt Dagscentre for ældre i Gentofte kommune.
Resterne bliver flittigt brugt til at sy tøj, tasker, sengetæpper og gardiner til nye boliger.
Alt plastic pap og papir bliver recirkuleret.
Alle gardinskinner, persienner, markiser m.m. vi tager ned hos kunderne, bliver sorteret og afleveret på genbrugspladsen.

Living Art´s biler kører på miljøvenlig diesel og har partikelfiltre, for at nedsætte co2 udslippet.
I Living Arts domicil leveres elektriciteten til varme og lys, af solpaneler og varmepumper.

01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

ENERGIOPTIMERET INDRETNING

En af de vigtigste ting vi skal gøre, for at beskytte vores verden, er at reducere vores energiforbrug og arbejde hen imod at blive CO2-neutrale. I Danmark går godt 27% af vores samlede energiforbrug på opvarmning og nedkøling af lokaler. En stor del af den energi bliver brugt på at kompensere for varmegennemstrømning ind og ud ad vores vinduer. Med klimagardiner og intelligente gardinløsninger kan vi reducere varmegennemstrømningen med op til 50%.

BÆREDYGTIGE MATERIALER

I dag produceres rigtig mange materialer med en række certificeringer, som garanterer at de overholder flere bæredygtighedsprincipper. Det er for eksempel FSC-certificering af træ, som bruges til træpersienner og andre komponenter af træ. FSC-certificeringen betyder, at træet er dyrket i ansvarligt skovbrug under hensyn til lokalt miljø, sociale forhold og holdbarhed nu og i fremtiden. Andre certificeringer er garanter for produktion med minimalt brug af vand, med genbrug af materialer, som aluminium, plastflasker og plast fra havet, uden brug af skadelige stoffer…

Mange af de produkter, vi leverer, er udviklet til en sund livscyklus, med et positivt aftryk på verden, i produktion, brug og efterliv.

DE MEST EFFEKTIVE ENERGIGARDINER

Nogle af de mest energieffektive produkter indenfor solafskærmning er Klimagardiner og Duette plisségardiner. Hvis du ønsker effektivt at begrænse energiforbruget i dine bygninger, er de to gardintyper særligt interessante.

Klimagardiner er teknologisk udviklede til at være isolerende og reflekterende, så kulde og varme fra solens stråler holdes ude. De fås i mange variation, som almindelige stofgardiner, screens og persienner. 

Duette plisségardiner er særligt designede plissegardiner af to lag stof. Mellem lagene opstår der lufthuller, som giver den ekstra isolering.

SPAR PÅ RESSOURCERNE MED MULTIFUNKTIONELLE OG LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER

Bæredygtighed er også at udnytte de ressourcer, vi har til fulde og undgå ressourcespild på ting, som hurtigt ender på lossepladsen.

Derfor ser vi det som en af vores fremmeste opgaver at hjælpe dig med at skabe indretningsløsninger, som kan holde til mange års slid, som opfylder alle dine behov og skaber lokaler, hvor mennesker bliver ved med at trives.

VEDLIGEHOLD OG PLEJE

Når du har investeret i indretning til et sundt indeklima, energioptimering og et godt arbejdsmiljø, kan vi hjælpe dig med at sikre en lang levetid for din solafskærmning. Også hvis den ikke er købt hos Living Art.

Hellere forebygge end at helbrede.

Uanset om du ønsker et enkelt servicetjek eller løbende vedligehold af din solafskærmning, så udfører vi pleje, forebygger problemer og laver små og store reparationer.

På den måde passer vi sammen på vores ressourcer.

TILSTANDSRAPPORT MED GRØNT FINGERAFTRYK

Det første skridt på vejen mod mere bæredygtige bygninger kan være at få lavet en tilstandsrapport. I tilstandsrapporten redegør vi for, hvordan dine solafskærmningsløsninger kan optimeres til at mindske energiforbruget, være mere bæredygtigt og holdbart og skabe øget trivsel i dine lokaler.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


Kundecases

Se nogle af de lækre løsninger vi har leveret

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret