Vælg en side

Lamelgardiner der er enkle

Gardiner med muligheder

Lamelgardiner i grå nuancer

Find dem der passer til interiøret

Lamelgardiner med farver

Få dem i alle farver

Lamelgardiner

 

Lamelgardiner giver en effektiv solafskærmning

Lamelgardiner er justerbare og dækker hele vinduet fra gulv til loft. Lamellerne forhindrer solstråler og fremmede blikke i at trænge ind i rummet. Har du et stort vinduesparti, så er lameller en perfekt løsning. Du kan på en elegant måde afskærme for lys og nysgerrige blikke i præcis det omfang du vil. 

Lamelgardinerne har et specielt snoretræk, en trinløs indstilling der gør, at du nemt kan regulere lamellerne fra helt åben med det fulde lysindfald til helt lukket. Du kan også få motorstyrede løsninger, du kan betjene via en fjernbetjening, en iPad eller smartphone.  Gardinerne er ideelle til mødelokaler, tandlægeklinikker og lægepraksis.

Book en konsulent


Lamelgardiner

De er hvide og lange

Lamelgardiner

Dem der passer til facaden

Lamelgardiner

Få dem med masser af farver

Lamelgardiner

De passer ind i alle rum

01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Stilrene lamelgardiner

Lamelgardiner er en effektiv løsning til solafskærmning i hjemmet, for ved større vinduespartier kan lamelgardiner være den oplagte og ideelle løsning. Gardinerne fås i fire forskellige bredder fra slanke lameller til de helt bredde. Gardinerne dækker hele vinduet fra gulv til loft og er således en særdeles effektiv måde at skærme for solen og af på.

Lameller i mange farver og til rumdeling

Lamelgardiner kan fås i et utal af farver, tykkelser og bredder, og uanset mål vinduet kan du en nøje tilpasset løsning, som du kan have glæde af de næste mange år. Lamellerne kan dog også bruges til andet end blot solafskærmning. De kan bruges som rumdelere, hvor de en elegant og effektiv måde kan dele rum op; f.eks. kan kontoret sin plads i soveværelset.

Betjening af lamelgardiner

Lamelgardinerne har flere smarte betjeningsmuligheder, og du kan med det smarte snoretræk lade lyset komme igennem de åbne lameller eller nemt lukke til og skærme for sol og lys. Du kan også vælge at trække lamellerne til siden og tillade det fulde lysindfald. Få en simpel løsning til automatisering af lamelgardiner. Med motor undgår du snore og kæder, og du kan nemt betjene gardinerne med en knap væggen, fjernbetjening eller via din smartphone.

Lamelgardiner til mørklægning

Lameller fås også med mørklægningsstof. De egner sig særligt godt til de rum, hvor du gerne vil skærme af for sollys.
Konference- og mødelokaler kan nyde godt af lameller til mørklægning, når der skal gives PowerPoint-præsentationer og vises video. Skal rummet samtidigt holdes køligt er det muligt at få lameller med en varmeafvisende bagside, der reflekterer solens varme og stråler væk

.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret