Vælg en side

Betjening af gardiner med Somfy systemer

Automatiser gardiner og solafskærmning med Somfy systemer

Somfy systemer

Betjening fra Smartphone eller iPad

Er frihed og bekvemmelighed vigtigt for dig? Vælg en motoriseret løsning til dit hjem, den offentlige institution eller kontor. Uanset om det er til dine indvendige gardiner eller udvendig solafskærmning som markiser eller screens. Få en motoriseret betjeningsmulighed, der passer til de fleste produkter.

Somfy udvikler motorer og betjeningsmuligheder, der giver dig en ekstra komfort, og hvor du samtidigt kan automatisere belysning, gardiner, markiser og anden form for solafskærmning. Har du en smartphone eller iPad, er det muligt at betjene gardiner og markiser den vej igennem.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Komplet integration med Somfy systemer

Med integrerede radioteknologi fra Somfy systemer samler du alle solafskærmning og gardiner med motor i hjemmet.
Med den seneste innovation indenfor intelligente løsninger, kan du styre alt fra fjernbetjening, knap på væggen, smartphone eller iPad. Du har fuldstændig kontrol over hjemmet når først enhederne er motoriserede. for at kunne styre dine gardiner fra din computer, smartphone eller iPad.

Living Smart med TaHoma boks

At leve “smart” er mere attraktivt en nogensinde. Få fuld kontrol over dine gardiner, solafskærmning og markise med Somfy systemer. De har udviklet en TaHoma boks, der forbindes til din internetforbindelse og dermed forbinder alle motoriserede løsninger. Ved hjælp at et enkelt interface på computer eller en app indstiller du enhederne præcist, som du ønsker det.

Somfy Connexoon betjening

Få mere ud af dine motoriserede løsninger. Connexoon er en simpel lille boks der forbinder dine produkter. Download deres App, indstil dine gardiner og markiser med tilbehør og så er du klar til at betjene dem fra din smartphone. Så har du altid fjernbetjeningen i nærheden. Vil du høre mere omkring Connexoon, så tag fat i vores dygtige konsulenter.

Fordele ved motoriserede mørklægning

Det er blevet populært at springe ud i elektronisk styrede solafskærmning med fjernbetjening eller smartphone. Det øger på mange måder hjemmets komfort eller løse praktiske udfordringer i firmaet.
Motoren sidder gemt og er ikke synligt. De motoriserende gardiner er en fantastisk løsning til 100% trådløs installation. Det er muligt at indkode individuelle funktioner, automatiser enkle eller alle modeller.

Bedre indeklima med gardiner

Komfort med automatisering

Det handler ikke kun om komfort, når vi tilbyder vores kunder automatiserede markiser med motor. Det handler i høj grad om sikkerhed. Blæser det meget eller kommer der kraftige vindstød, kan det skade markisen. Ved at sætter en føler på, ruller den selv ind når der kommer uventede vejrskift. Bliver din stue varmet op i løbet af dag, kan markisen via en solfanger automatisk rulle ud og køle rumme ned. Der er mange fordele ved denne løsning. Giv os et kald på 78 73 77 10 eller skriv her for at høre mere.

Få en solsensor til din solafskærmning

Når solen står højt på himlen og det bliver varmt, så sørge solsensoren for, at åbne markisen. Temperaturen daler indenfor og dine møbler bliver beskyttet af de skarpe solstråler. Samtidigt kører markisen ind igen. Det hele styres automatisk og har du installeret Connexoon boks og downloadet Somfy App, så kan du holde øje med bevægelserne på din skærm. Vil du vide mere om denne smarte solsensor og markiser der styres automatisk, så ring 78 73 77 10. Du kan også kontaktes os her.

Snyd indbrudstyvene, mens du er på ferie

Ingen grund til bekymring. Du kan styre dit lys, dine gardiner og markiser i hjemmet med din smartphone, mens du er på ferie i Langbortistan. Smart! ”Træk for” om aftenen og ”træk fra” om morgenen – snyd indbrudstyvene fra din strandstol. Somfy systemer har det hele.Spørg efter en automatiseret løsning, når du bestiller gardiner.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret