Vælg en side

Smarte markiser til facaden

Solsafkærmning og hygge på terrassen

Markise til sommerhuset

Nyd livet undermarkisen

Markise

 

Automatiserede markiser og solafskærmning

TaHoma er en fantastisk løsning fra Somfy, hvor du via din smartphone eller iPad fjernstyrer din markise eller solafskærmning. TaHoma boksen er koblet på dit internet, så du ikke behøver at være hjemme for at betjene f.eks. markisen, screens eller dine indvendige gardiner.

Gennem internettet er TaHoma Boksen koblet til din trådløse router og i app’en eller på hjemmesiden indstiller du dine motoriserede gardinløsninger til at køre op og ned, ind og ud på bestemte tidspunkter og du kan også individuelt styre dem efter behov.

Overvejer du f.eks. en TaHoma boks, der centralt hjælper dig med at styre dine gardinløsninger, indvendig som udvendig, kontakt os på tlf. 78 73 77 03 og få rådgivning eller besøg af én af vores konsulenter.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Markise med motor

Få markise med motor og nyd det dejlige vejr under dugen. Både dug og stel er af høj kvalitet og med 5 års garanti. Bestil et uforpligtende besøg af vores dygtige konsulent allerede i dag og hør mere om dine muligheder.
En markise med motor er den nemmeste måde at skærme mod solen. Med en fjernbetjening styrer du let hvor meget eller hvor lidt markisen skal være rullet ud.
Motoren kan også være tilknyttet en automatisk føler, der selv registrerer om markisen skal være rullet ud eller ind. Har du en smartphone eller iPad, kan du via en App rulle markisen ud, tænde/slukke lys og varmelampe

Motoriserede markiser med muligheder

Når du vælger en motoriseret løsning, får du adgang til flere muligheder. Det mest almindelige tilvalg er fjernbetjeningen. Her har du mulighed for at koble tilbehør på som at kunne tænde og slukke LED belysningen,
køre rullegardinet ned fra bommen eller tænde for terrassevarmeren.

Den praktiske markise

Markise med motor – den elegante løsning når det skal være komfortabelt. Vælg for eksempel om du vil have en markise med børster, der renser markisens materiale for det værste snavs når den bliver rullet ind. Nogle typer markise har også en tagrende i for- bommen, så regnvandet bliver ledt ud til siden, i stedet for at løbe ned foran din udsigt. Har du brug for en stærk markise et sted hvor det blæser meget, skal du kigge efter hvilken type der passer bedst. Naturligvis bliver du guidet af vores professionelle markiseeksperter, der kan rådgive dig på alle de forhindringer og udfordringer der kan være med en markise på netop dit hus.

Vindsensor påsat markisen

Et alternativ til facadesensoren er denne vindsensor. Vindsensoren sidder direkte på markisen og mærker vibrationerne. Er udsvingningerne for kraftige, ruller markisen ind.
Vindfølsomheden justeres direkte på produktet eller via en fjernbetjening, alt afhængig af hvilken type der anvendes. Markiser er delt op i klasser alt afhængig af vindstabilitet hvor klasse 3 er højst. på Somfy’s hjemmeside, kan du læse mere om de enkelte produkter, der sikrer din markise

Facadesensor til markiser

 Det blæser ofte i Danmark og har man en markise, er det en fordel at en facadesensor til at føle vinden. Den måler vindhastigheden og blæser det for meget, så ruller den automatisk markisen ind. Denne facadesensor til markiser er trådløs og placeres strategisk i forhold til markisen. Den har ikke noget kabel og den sender et signal til den motoriserede markise hvis det blæser for kraftigt. Den passer også til udvendige persienner og screens.

ROBUSTE MARKISER

Markiser fra Living Art er danskproducerede kvalitetsprodukter og holder i rigtig mange år. De er udført i holdbar kvalitet med et stort udvalg i farver og mønstre. Når vi kommer og måler op, har vi prøver med, hvilket giver dig de bedste muligheder for at vælge det rigtige. En markise med motor kan leveres i bredder op til 12 meter.
Har du behov for solafskærmning bredere end det, så kontakt os og hør, hvilke muligheder der er. Mod forudbestilt tid er du også meget velkommen til at kigge forbi vores showroom i Søborg, hvor vi har prøver på alle vores markiser.

Slidstærk konstruktion på markiser

Ens for alle markisetyper er den stærke konstruktion, som betyder, at dugen altid er maksimalt udspændt. De såkaldte knækarmsmarkiser kræver nogle stærke arme, for den kan køre helt ud på 4 meter og 12 meter i bredden. Stellet er i aluminium og fås i standard farver, men kan også fremstilles i en RAL-farve efter dit ønske. Når du bestiller en opmåling til din markise, kigger vi også på hvilken hældning den skal have. Alt afhængig af modellen svinger det mellem 5 – 38% hældning. Derfor er det vigtigt at I vælger en markise i topkvalitet, der holder i mange år. Bestil en opmåling og få dén markise der passer til jeres behov.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret