Vælg en side

JAB/CARLUCCI/CHIVASSO

JAB/CARLUCCI/CHIVASSO

JAB; for kunder over hele verden står navnet JAB for visionært design og tekstilkreationer af høj kvalitet, der sætter nye tendenser igen og igen.
Med deres sofistikerede design og enestående produktsortiment tæller JAB ANSTOETZ FABRICS blandt de internationale markedsledere i den eksklusive verden af indretning. Kernen i det mangfoldige produktsortiment er dekorationsstoffer, polstringsstoffer og gardin voiles i næsten 20.000 farver, som tilbyder et væld af kombinationsmuligheder.

CARLUCCI legemliggør lidenskaben for det ekstraordinære. Inspireret af tidsånd og mode skabes elegante avancerede tekstiler, tapeter og tæpper af ædle materialer og i selvsikkert glødende farver. Kollektionen fascinerer med en umiskendelig blanding af sofistikeret sanselighed og eksklusiv kølighed.

CHIVASSO
MODERNE DESIGN UDEN HVIS’ER OG MEN’ER
Chivasso er redaktør af eksklusive møbleringsstoffer, tapeter og tæpper med showrooms rundt om i verden. I begyndelsen af hvert år tilbydes vi en ny kollektion, der afspejler de nyeste trends inden for farver, design, kvaliteter og produktionsteknikker. Dette sikrer, at deres kreative stofkollektioner altid skildrer en ny, frisk og innovativ karakter. Træd ind i en fortryllende verden og find din favorit til dit stilfulde liv.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret