Vælg en side

Gardiner til din bolig

Opnå bedre trivsel og produktivitet med

Foldegardiner

 

Foldegardiner i mange stile, tekstiler og farver

Indretning og design i en tidløs stil.

Foldegardiner er med til at give rummet en helhed, når du indretter med gardiner. De sys efter dit eget stofvalg og den ønskede stil.

Living Art gør det muligt at tilpasse et dem med stort set alle stoftyper, så det passer til almindelige vinduesflader, skråvinduer, ovenlysvinduer og buede vinduer. Se meget mere af dem mange muligheder, når du bestiller gardinbussen.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


Stofgardiner i stuen

Slider med forskellige kundecases

Stofgardiner i soveværelset

Slider med forskellige kundecases

01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Skab hyggen med foldegardiner

De er med til at skabe et hyggeligt og elegant udtryk, der forenkler det brede udvalg af typer af stof. Hvad passer ind i din stil? Skal det være transparent, semi-transparent, tæt og mørklæggende, ønsker du gardiner med masser af farver og mønster, så er det med i gardinbussen. Living Art har 1000-vis af stofprøver fra førende leverandører, så bestil et uforpligtende besøg og få særlig præsentation af forskellige løsninger, der passer til netop dit hjem.

Vælg den rigtige stoftype

De fleste typer kan anvendes til mørklægning og der er rigtig mange flotte tekstiler til foldegardiner. Vælger du et gardinstof, der er for gennemsigtigt, syer vi foer på bagsiden. Det er naturligvis forbundet med en ekstra udgift, så overvej hvor meget det skal dække. Der findes også tekstiler der er tætvævet og så behøver du kun et lag. Når du får besøg af konsulenten, hjælper de med at finde frem til den rette løsning.

Vælg tekstiler, der nemt kan VEDLIGEHOLDES

Når du vælger gardinstof har du mulighed for at finde den passende kvalitet, der kan vaskes eller renses. Foldegardiner holder naturligvis længere, når de kan vaskes eller renses, end den billigere gardiner, hvor du ikke kan afmontere stoffet.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret