Vælg en side

Boligtilbehør og indretning

Boligtilbehør til din indretning

Boligtilbehør

 

Boligtilbehør - Få gode ideer og inspiration til indretning i din bolig

Vi er specialister i gardiner men har også boligtilbehør. Når du kontakter Living Art, handler det primært om gardiner og tekstiler til skræddersyede løsninger. At indrette med gardiner er en stor del af boligens identitet, for ud over at skærme af for lyset, så bidrager de til hygge og varme, og har en stor rolle for dit indeklima.

Men når du besøger vores store showroom i Søborg, finder du spændende boligtilbehør til indretning. Book et møde med vores konsulenter og kig forbi, hvor du kan se lækre afpassede tæpper, puder, sengetæpper og lækre akustikmaterialer.

Ultramoderne tekstiler, eksklusive designs og inspirerende indretningsmuligheder. Det kan være en stor udfordring at indrette sin bolig til et funktionelt hjem hvor farver og former spiller sammen. 

At indrette med gardiner er en stor del af boligens identitet, for ud over at skærme af for lyset, bidrager de til hygge og varme, og har en stor rolle for dit indeklima.

Hvis du har brug for rådgivning står vores konsulenter tilrådighed for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige boligtilbehør.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Klassiske puder

Det giver et lækkert look når sofaen eller stolen er pyntet med puder. Den klassiske ensfarvede pude passer ind alle steder og vi har boligtilbehør til en hver smag. Lækre mønstre og frække farver kan være med til at skabe nyt liv i hjemmet.

boligtilbehør
boligtilbehør
boligtilbehør
boligtilbehør

Sæt liv på væggen med farver

Anvend farver og mønster til at fuldende indretningen. Med den rigtige farve skaber du den atmosfære der passer til resten af interiøret. Brug eksklusive tapeter til at lave dybde i rummet. Der er så mange muligheder til at præge indretningen og gøre det mere personligt. Vælg et anderledes tapet til i din boligindretning.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret