Vælg en side

Skal du have nye gardiner?

Vi måler op og giver gode råd. Du får gardiner til fornuftige priser

Gardinbussen er fyldt med gardiner i top kvalitet. Bestil gardinbussen

Bestil gardinbussen og oplev alt fra professionel rådgivning til at føle og mærke kvaliteten af produkterne i Gardinbussen. Det er vigtigt for det færdige resultat, at vi har det rigtige udgangspunkt, og du har tillid til, at vi kan løse opgaven.

Få inspiration til jeres virksomhed, mødelokaler, skole, plejecentre, hotel eller måske din bolig. Når vi besøger jer giver det jer mulighed for at mærke kvaliteter og se dem i den rigtige belysning, men naturligvis også at vi får mulighed for at rådgive til de enkelte vinduer og områder.

Living Arts konsulenter er din garanti for grundig rådgivning, inden du køber produkter til vinduerne eller akustikmaterialer.

01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


GARDINER, MARKISER OG KLIMALØSNINGER I TOPKVALITET RÅDGIVNING OG SERVICE PÅ SAMME HØJE NIVEAU

Når du skal have nye gardiner, solafskærmning eller akustik materialer, er det hensigtsmæssigt at tage beslutningen der, hvor materialet skal hænge. Vi leverer indendørs og udendørs solafskærmning i form af markiser og persienner til såvel private og offentlige virksomheder som boliger i hele Norden. Vi er eksperter i indeklima og tilbyder at sikre, at temperatur, akustik og lysforhold i jeres lokaler er optimalt af hensyn til trivsel og arbejdsglæde.

Living Arts konsulenter, erhvervsrådgivere og montører yder rådgivning og service på samme høje niveau. Vi kan hjælpe med æstetisk smukke og spændende indretningsløsninger, som altid omfatter optimal funktionalitet og høj kvalitet. Vi leverer, monterer, vedligeholder og udskifter materiel og indgår gerne en fordelagtig serviceaftale, hvor vi påtager os ansvaret.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret