Vælg en side

akustik paneler

AKUSTIKPANELER for en bedre akustik

Akustik er er stort problem hos mange virksomheder som vil få stor gavn af akustikpaneler. Efterklang skaber dårlig akustik i mange og især i nye kontorbygninger med store vinduer, hårde overflader, store rum og højt til loftet.
Moderne bygningsmaterialer som cement, glas, puds og hårde trægulve absorberer næsten ingen lyd, men reflekterer dem igen og igen. Konsekvensen er at lydniveauet hæves til et ubehageligt niveau.

Heldigvis kan det akustiske indeklima forbedres på flere måder. Tekstiler, akustikpaneler og lyddæmpende gardiner alternativt akustik gardiner er et godt sted at starte.

Har du udfordringer med støj og larm på din arbejdsplads eller derhjemme, så invester nogle minutter til at kigge på akustikpaneler. Det gør en kæmpe forskel på lydniveauet, når det kommer noget på væggene. Living Art forhandler flere forskellige slags løsninger, der passer ind til et hvert rum. Der findes færdiglavede akustikpaneler men også flotte og løsninger hvor du selv vælger hvilket stof, der skal på.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Blødgør lyden med filt

Filt på væggen eller i wire fra loftet, er en let løsning til bedre miljø. På forsiden sidder et 5 mm tykt uldfilt der blødgøre lyden og på bagsiden sidder 10 mm akustikplader i 100% polyester. Filtet som er lavet i bæredygtige materialer fås i flotte farver og med moderne udtryk. De fleste rum har mange udtryk i indretningen. Find et lækkert design der giver ro og et behageligt arbejdsmiljø, hvor det er nemmere at koncentrere sig og yde mere i løbet af dagen. Vi anbefaler Uldfilt til kontorindretning, børnehaver og skoler.

Design den egen væg med akustikplader

En af de mere spændende løsninger til et bedre indeklima er paneler man hænger på væggen. De fungerer som byggeklodser og kan sammensættes efter dit ønske. Pladerne fås i 60 cm x 60 cm, 120 cm x 120 cm og 120 cm x 60 cm.

Få akustik på væggen

Endnu en spændende løsning til at afhjælpe udfordrende akustikproblemer. Offecct Soundwave vægpaneler består af enkelte plader, der kan sættes sammen til flere og dermed dække en større flade. De findes i 6 forskellige designs og i mange farver. Kontakt os på 78 73 77 05, hvis du ønsker mere information.

Bæredygtig og lydabsorberende

Living Art tilbyder levering og montering af akupaneler til vægge og loft. Panelerne består af et sort akustikfilt af genbrugsmateriale og sorte MDF lameller med ege- eller valnøddefinér. I træet er kvaster og små revner i finéren, for at give designet et naturligt og rustikt look. Dekorere hele flader eller blot et udsnit. De tre træsorter passer uden tvivl til indretningen af dine lokaler. Kontakt os på 78 73 77 05, hvis du ønsker mere information.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret