Vælg en side

Rumdelning

Rumdeling med gardiner

Ved at benytte lækre gardiner som rumdeling i stedet for at bruge tunge stationære vægge der ikke kan flyttes, gør det indretningen mere fleksibel med denne løsning.

Det giver bedre indeklima at dele rummene op, for høje lyde dæmpes og temperaturen reguleres meget nemmere. Lad vores dygtige indretningskonsulenter rådgive dig om muligheder, for det gælder ikke kun på kontoret. Det er lige så anvendeligt i din bolig. Få besøg af gardinbussen.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Stof til panelgardiner

Panelgardiner er lange brede baner stof på skinner. Effekten du ønsker afhænger af tekstiltypen du anvender. Det monteres med velcro bånd i toppen, så alle typer kan bruges. Ved at have skinner med flere baner, får du panelgardiner der kan køre forskudt af hinanden. Hvis målet er et bedre indeklima, er dette en spændende løsning til rumdeling med gardiner. Du kan dele lokalet op, vælge akustik gardiner eller endda få gardiner der renser luften. Panelgardiner passer både til storrumskontor i virksomheden eller hjemme i boligen.

Lamelgardiner midt i rummet

Du ser dem ofte i virksomheder, hos lægen eller i butikker. Lamelgardiner er en praktisk solafskærmning, men de er rigtig smarte som rumdeling med gardiner. De fås i flere breder og fylder ikke ret meget, når de bliver kørt ud til siden. De behøver ikke være kedelige, for ud over at de findes i mange farver, mange materialer, så kan du faktisk kombinere flere farver i samme gardin. Med lamelgardiner får du en let og enkel måde at dele rummet op på. Vil du vide mere om rumdeling, så giv os et kald på 78 73 77 05.

Brug bambusgardiner til rumdeling

Det er ikke helt ualmindeligt at anvende bambusgardiner til rumdeling. Faktisk er det noget vi har set helt tilbage i 70’erne. Nu er de blevet rigtig populære igen, dog i en mere avanceret udgave med lås på snortræk og endda motoriserede. Brug dem til at dele lokalet op eller blot en markering bag et møbel.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret

[et_bloom_inline optin_id=”optin_1″]