Vælg en side

Woodnotes tæpper og gardiner

Indretning med lækkert design og nordiske farver

Woodnotes

Woodnotes fuldender den skandinaviske stil

De bliver rost for den skandinaviske stil, der afspejler sig i alle deres produkter. De er kendt verden over, for deres funktionelle tekstiler og tæpper af papirgarn. Produkterne er i dag kendt for deres elegante design og høje kvalitet. Elsker du også den skandinaviske stil, kan Woodnotes tæpper og gardiner uden tvivl hjælpe dig med at fuldende stilen i dit eget hjem.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Woodnotes tæpper af papirgarn

De finskproducerede tæpper er lavet af træ, der har et naturligt og enkelt design. De er en særklasse for sig og er de første i verden til at producere tæpper i papirgarn. De rene linjer giver boligen en æstetisk og lækker karakter af simpel skønhed. Indret din bolig eller kontor med enkelhed og harmoni. Den poetiske ånd, der udtrykkes i klare former afspejler de finske egenskaber og giver en modvægt til det hektiske moderne verden.

Woodnotes rullegardiner

Få smukke rullegardiner produceret i et miks af papir og bomuld. De lette tekstiler lader et sart og blødt lys passere og beskytter effektivt mod solblegning af møbler og giver samtidigt rummet en skøn belysning. Gardinet er monteret på et kvalitetssystem fra Silent Gliss med sideordnet kædetræk.

Woodnotes produkter til hele boligen

Gennem Living Art får du adgang til et total koncept, der kan anvendes til forskellige funktioner og indretningsmuligheder. De producerer en bred vifte af produkter, der er spundet i papir garn. Løse tæpper og tæppeløbere, bordløbere, rullegardiner og tilbehør til hjemmet som møbler, puder og polstret stof. Woodnotes er produceret i Finland og er prisbelønnet på deres økologiske og etiske værdier.

Opmåling til Woodnotes

Kom ind i vores showroom og se den flotte udstilling. Her har vi flere rullegardiner, foldegardiner og tæpper du kan se. Bliv inspireret af de mange muligheder og eksklusive gardintyper og løse tæpper. Du får rådgivning af vores dygtige indretningskonsulent til at tage den rigtige beslutning.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret