Vælg en side

Offentlige institutioner

Det skal handle om bedre indeklima og øget sikkerhed for børn og voksne.

01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Offentlige institutioner skal optimeres

Det handler om arbejdsmiljø, sikkerhed, besparelser og grøn omtanke. Hvilke innovative tiltag kan I implementere i kommunens institutioner, skoler, plejecentre og sundhedshuse for at leve op til visionen? Living Art tilbyder uforpligtende rådgivning om de nødvendige tiltag og giver et helt konkret bud – i form af et innovativt værktøj. Vi har udviklet en Tilstandsrapport, som kan fortælle om standen af jeres indvendige og udvendige solafskærmning, gardiner, persienner mv. Hvad fungerer, hvad kan optimeres, og hvad er nødvendigt at udskifte..

Bedre indeklima på skoler

Forbedring af indeklima forhold

Det lyder måske som et lille område, men ifølge Energistyrelsen går godt 40% af Danmarks samlede energiforbrug til lys, opvarmning, afkøling og ventilation. Tilstandsrapporten handler dybest set om bæredygtighed og ressourceforbrug, større trivsel via bedre indeklima, øget sikkerhed for børn og voksne. Tilstandsrapporten er en detaljeret gennemgang af jeres gardiner, solafskærmning, markiser og akustik: Hvad fungerer tilfredsstillende? Hvad bør udbedres? Hvad mangler eller skal udskiftes?

Kundecases

Se kundecases som vores kunder ar fået løst spændende opgaver rundt i landet.

Intelligente gardinløsninger

Der er mange faktorer der spiller ind for et godt indeklima. Det gælder både de Offentlige institutioner og i private virksomheder. Living Art leverer gardinstof fra bl.a. gardiner der med fire mærkninger beskriver mulighederne for bedre indeklima. Gennem teknologiske opfindelser, udvikling og sikkerhed, tilbyder vi tekstiler der er lydabsormerende, luftrensende, flammehæmmende eller dem der har giftnedbrydende og anti-bakterielle egenskaber. Disse effektive funktioner kan du kombinere med mange forskellige farver og forskellige designs efter dit ønske. Der findes solafskærmning til enhver løsning.

Bedre indeklima på skoler

Går i ind for genbrug?

Vi er blevet meget mere bevidst omkring bæredygtighed. I Danmark genbruger vi materialer som aldrig før, for det er ikke alt vi behøver at brænde af. Offentlige institutioner vil gerne gå forrest og vise et godt eksempel for at beskytte miljøet og endda spare penge på energiregnskabet. Derfor tilbyder Living Art muligheden for, at i får de mest effektive gardiner til et bedre indeklima at se og mærke.

Vedligeholdelse af Offentlige institutioner

Hos Living Art tilbyder vi en tilstandsrapport til Offentlige institutioner, hvor vi anbefaler, om de gardiner og markiser skal skiftes ud eller repareres. Vores produkter er at høj kvalitet og holder i mange år. Derfor er det ikke altid nødvendigt at skifte ud, hvis blot det behøver en reparation. Får i en serviceaftale, holder vi styr på tidspunkterne for service og eftersyn. Der er mange fordele ved en serviceaftale, så kontakt os og hør mere om mulighederne.

Bedre indeklima på skoler

Omsorgsfulde løsninger til plejehjem og ældrecentre

Ældre mennesker har ofte særlige behov omkring funktionelle gardiner. Living Art tilbyder forskellige former for intelligente løsninger med bioaktive og luftrensende gardiner, der bidrager til et sundere indeklima. Specifikt handler det om at eliminere lugtgener og uønskede bakterieforekomster, der er hyppigt forekommende i plejesektoren. Living Art tilbyder også automatiserede gardiner til beboere der ikke selv kan betjene dem.

30 år med tilfredse kunder

Living Art er blandt branchens ældste og mest velrenommerede virksomheder. Vi kunne i 2017 fejre 30-års jubilæum og blev samtidig for 4. gang kåret som Gazelle-vinder af Børsen og Dun & Bradstreet. Vores kundeliste tæller en lang række Offentlige institutioner og private virksomheder med mangeårige relationer og exceptionel høj kundetilfredshed.

Bedre indeklima på skoler

BOOK EN KONSULENT

Få et uforpligtende besøg af én af vore erfarne konsulenter.

Ring 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret