Vælg en side

Få en tilstandsrapport

Undgå direkte sollys der generer

Indeklimagardiner

Tilstandsrapport giver overblik over trivsel og klima

Er solafskærmningen og gardinerne intakte? Et sundt indeklima og trivsel giver optimal indlæring og bedre arbejdsmiljø. Trivsel handler om, at lærere og elever har det godt på skolen. Trivsel handler om et sundt indeklima. For et sundt indeklima giver alle et bedre arbejdsmiljø, mindsker sygefraværet og gavner elevernes indlæring.

Forbedre indeklimaet på skoler, institutioner, plejecenter og virksomheder. En tilstandsrapport giver et nyttigt overblik de steder hvor indeklimaet kan forbedres. Et godt eksempel kan være at tage udgangspunkt i Duette Plisségardiner. Med sit dobbelte lag stof holder det f.eks. op til 46% mere på varmen om vinteren i forhold til almindelige gardiner og om sommeren reducerer det solens stråler med 78%.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Få et overblik over indeklimaet

Tilstandsrapporten går i dybden. Vi tjekker materiellet i hvert eneste lokale indvendigt og udvendigt og sender efterfølgende en detaljeret rapport, som skolen kan bruge efter behov.

Hvordan ser det ud på din skole?

Erfaringsmæssigt skal der ofte kun småreparationer og mindre anskaffelser til for at gøre materiellet funktionelt igen. Vi tjekker hvert eneste lokale indvendigt og udvendigt og sender efterfølgende en detaljeret rapport, som skolen kan bruge efter behov. Rapporten vil påpege eventuelle fejl og mangler ved skolens materiel og angive, hvor alvorligt det enkelte problem er.

Energigardiner er en investering

Ser vi på det samlede energiforbrug i Danmark går der ca. 27% til opvarmning og nedkølning af bygninger. Vi kan være med til at reducere forbruget ved at bruge energigardiner. Spar op til 10% på varmeregningen og invester i den rette løsning og får du også et bedre indeklima.

Forbedre indeklimaet mærkbart

Det er hurtigt og relativt billigt at forbedre indeklimaet. Living Art tilbyder din skole en tilstandsrapport om indeklimaet på de nævnte områder. Ud over en forbedring af indeklimaet kan rapporten føre til besparelser på varmeudgifterne ved at påpege områder, der kan energioptimeres.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret