Bestil et besøg

Markiser i høj kvalitet med funktionelle løsninger

Nyd udelivet lidt længere på terrassen eller altanen under en praktisk markise.

Få professionel og gratis rådgivning om valg af markise

Der findes mange forskellige typer markiser som knækarmsmarkiser der oftest bruges til terrasser, faldarmsmarkiser, markiser til altan, screens, markise med rullegardin ... Stellet er i aluminium og markise-duge er nanobehandlede og i sig selv smudsafvisende. Markiserne vedligeholdes derfor nemt og enkelt udelukkende ved afskylning med vand.

Danskproduceret markise i topklasse

Markiserne fra Living Art er danskproducerede kvalitetsprodukter og holder i rigtig mange år. Markiser forlænger udelivet og beskytter mod solens stråler og er fristedet om aftenen, hvor du kan sidde uden at blive generet af dug og fugt under f.eks. aftenhyggen. En markise, der er følsom over for kraftig vind, kan blive forsynet med en vindmåler og kører automatisk ind, når det stormer. Automatiserede markiser er meget populære herhjemme, for du kan styre funktionerne fra en fjernbetjening, din smartphone eller sågar din iPad uden at være direkte i berøring eller i nærheden af markisen.

Luksus i det fri

Skab en smuk atmosfære i din have eller på terrassen med kvalitets markiser, der giver dit hjem både æstetisk og funktionel værdi. Markiserne er designet til at modstå kraftige vindstød, fås med vind-og sol-sensor, der sikrer optimal anvendelse, betjenes manuelt eller automatiserede med smartphone eller fjernbetjening. Der er også mulighed for at integrere varme, der forlænger sommeraftenerne og indbygget LED lys til en helt særlig stemning. Med markiser fra Living Art kan du sætte pris på udelivet i flere timer og dage om året.

Få en professionel markise-ekspert på besøg

Få en markise-ekspert fra Living Art på besøg og få professionel rådgivning til, hvordan din næste markise skal se ud. Der er mange muligheder hvad angår både farve, materiale og eventuel fjernstyring.

Markise-eksperten hjælper dig med at skabe et overblik over de forskellige løsninger og guider dig til lige netop den løsning, der passer bedst til dig og dit hus.

Besøget fra markise-eksperten er ganske uforpligtende og gratis. Inden vi forlader dit hjem, giver markise-eksperten dig et uforpligtende tilbud på en markise-løsning.