Vælg en side

Markiser

Kvalitetsmarkiser, 5 års garanti

Eksklusive markiser

Enkel og stilrene markiser i top kvalitet

Markiser

 

Markiser i høj kvalitet

Markiser findes i mange forskellige størrelser og  typer som knækarmsmarkiser der oftest bruges til terrasser eller større vinduespartier, faldarmsmarkiser foran vinduer eller på altanen og markiser med rullegardin i bommen.

Stellet på markiser er i aluminium og dugen er nanobehandlet og i sig selv smudsafvisende. Du kan tilkøbe flere ting som motor, varmelamper og lys, som forlænger timerne på terassen.

Hos Living Art har vi valgt at fokusere på to af Danmarks stærkeste leverandører. Vi kan stå inde for, at både Acrimo og Stila er leveringsdygtige i kvalitetsmarkiser.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


Kundecases

Se nogle af de lækre løsninger vi har leveret

01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Markiser til terrassen

Har du have med terrasse eller en passende stor altan, så overvej et øjeblik hvor skønt det vil være at kunne sidde ude og nyde det dejlige vejr. Uanset om solen står høj eller der på de sene aftentimer falder dug, så er du beskyttet under dugen. Få eksempelvis en knækarmsmarkise med motor, lys og terrassevarmer, så er du helt dækket ind. Giv os en kald på 78 73 77 12 og hør mere om mulighederne.

Faldarmsmarkiser til vinduer

En faldarmsmarkise skærmer dine vinduer mod den blændende sol i foråret og efteråret. De er meget stærke selv under vanskelige vindforhold. Du kan for eksempel få faldarmsmarkiser fra Acrimo i varianter med bendeltræk, med håndsving, med motor eller fjernbetjening. Kom forbi vores showroom i Søborg. Har har vi flere modeller udstillet, hvor du kan afprøve og se dem i funktion.

Markiser med motor

Optimere lysforholdene og spare på energi. Der er mange fordele ved at investere i markiser med motorer til udvendig solafskærmning. Uanset om det kun skal være én markise eller flere koblet sammen, er det en fordel at rådføre jer om mulighederne.

Få læsejl efter mål

Her er en fantastisk løsning til at skærme af for vinden, når du sidder ude på terrassen. Du kan få den som en markisedug, der sidder fast i kovserringe, hvilket er en permanent løsning. Du kan også vælge en fleksibel løsning, der i den ene ende er monteret på væggen og den anden trækker du ud og låser fast i en stolbe. Denne sidemarkise er smart, for den har hjul på hvilket gør betjeningen let og enkel.

Markiser til virksomheder

Living Art har et stærkt team af markise eksperter og erfarne montører, der udelukkende arbejder med erhvervsløsninger. Mangler i markiser til hele bygningen eller er det blot en enkelt til butikken. Hos Living Art får du de rette markiser i høj kvalitet, skræddersyet til jeres behov. Få samtidigt en aftale om service og vedligeholdelse, så sikre vi, at de holder i mange år.

Markiser i vores showroom

Der findes mange varianter af typen med knækarm. Nogle modeller er åbne og andre er lukket i en kassette. De åbne markiser hænger ofte under et udhæng, hvor markisen bliver beskyttet. Den lukkede kan derimod hænge frit. Kassetten er helt lukket og beskytter både dug og arme, når markisen ikke er i brug. Vælg mellem firkantet og ovale kassetter.Vi har to stærke leverandører til at løse opgaven. Bestil en aftale, så er vi sikker på at markiseeksperten er til stede.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret