Vælg en side

Gardiner i mange farver

Opnå bedre trivsel i hjemmet

01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

ekspertrådgivning

Living Art forhandler markedets flotteste solafskærmning og tekstiler til gardiner af høj kvalitet. Her er alle typer for solafskærmning, markiser, afpassede tæpper, smarte løsninger til akustik og naturligvis alt indenfor motoriserede funktioner.
Hvert et produkt er nøje udvalgt hos vores leverandører, vi har øje for bæredygtige materialer samt alt der kan være med til at påvirke jeres indeklima.

Det giver os de bedste forudsætninger for, at give dig det bedste udvalg af eksklusive produkter til din bolig eller virksomheden. Uanset om opgaven vedrører en hel lejlighed eller et helt hus såvel indvendig som udvendig solafskærmning, så klarer vi opgaven for dig.

Gardiner i lange baner

Living Art leverer stort set alt indenfor gardiner, om det er til mørklægning, gennemsigtige, forbedring af indeklima og energigardiner, så findes det fra verdens førende designere og producenter.

Solafskærmning

Der findes mange forskellige typer som knækarmsmarkiser der oftest bruges til terrasser eller større vinduespartier, faldarmsmarkiser foran vinduer eller på altanen og markiser med rullegardin i bommen. Stellet er i aluminium og dugen er nanobehandlet og i sig selv smudsafvisende.

Kundecases

Se kundecases som vores kunder ar fået løst spændende opgaver rundt i landet.

MARKISER TIL TERRASSEN

Har du have med terrasse eller en passende stor altan, så overvej et øjeblik hvor skønt det vil være at kunne sidde ude og nyde det dejlige vejr. Uanset om solen står høj eller der på de sene aftentimer falder dug, så er du beskyttet under dugen. Få eksempelvis en knækarmsmarkise med motor, lys og terrassevarmer, så er du helt dækket ind. Giv os en kald på 78 73 77 12 og hør mere om mulighederne.

Akustik

Et støjende arbejdsmiljø nedsætter arbejdsevnen og koncentrationen. Med et øget støjniveau daler effektiviteten, og det går ud over arbejdsforholdene. Det vil være en fordel, at rummets overflader dæmper støj mest muligt, og det kan gøres med akustikplader, gardiner eller tæpper. På den måde undgår du, at støjen reflekteres tilbage i rummet.

BOOK EN KONSULENT

Få et uforpligtende besøg af én af vore erfarne konsulenter.

Ring 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret