Vælg en side

Showroom

Åbent efter aftale

Showroom – nyeste udstilling

Åbent efter aftale

Uanset om I skal forny jeres virksomhed, mødelokaler, eller du som privatperson skal flytte i ny bolig, forny dit hjem, finder du masser af kreative løsninger til private og virksomheder.
Gardiner er ikke bare gardiner. Hver type har særlige funktioner og nogle passer bedre til jeres virksomhed og institution som bl.a. akustikgardiner, mens gardiner til privaten kan være noget helt andet.
Ring og book et møde få professionel rådgivning eller bestil et besøg af gardinbussen

Når du har været på besøg i vores showroom og gennemgået dine muligheder er næste step at få målt op. Gardinbussen kommer til dig med erfarne fagfolk, hvilket er vores garanti for, at du får den bedste service, at vi måler op og sikre at produkterne passer.

01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


Miljø-rigtige gardiner til erhverv OG OFFENTLIGE KUNDER

Hos Living Art har vi vores eget team af dygtige erhvervskonsulenter. Involver dem fra starten og få gode ideer til de mange anvendelsesmuligheder med gardiner. Kom ind i vores showroom, se de udstillede modeller der passer til din virksomhed. Hør hvordan gardiner kan forandre indeklimaet og dermed skabe en bedre arbejdsplads. Går jeres virksomhed ind for genbrug og bæredygtighed, vi har kun leverandører der har miljø-rigtige gardiner i deres sortiment. Alt fra materialer der er produceret af genbrugsplast til tekstiler der er fremstillet af genbrugsstof.

Vælg gardiner ud fra kvalitet og styrke

Gardiner og solafskærmning er ikke hverdagskøb og det kræver grundig overvejelser, at vælge de rigtige kvalitetsgardiner.

Få hjælp til indretning

Er du i gang med nyt projekt i boligen, så tag dine tegninger med ind i vores showroom. Det kan være svært at forestille sig hvordan det kommer til at se ud. Derfor har vi dygtige indretningskonsulenter og gardinstylister, der står klar til at hjælpe med at finde spændende gardinløsninger til indretning. Vi kigger også på farver eller tapet på væggen, valg af puder og afpassede tæpper.

Puder, plaider og tæpper

Når du besøger vores showroom, finder du puder, plaider og tæpper i udstillingen. Vi forsøger hele tiden at skabe et virkelighedsbillede, for at visualisere hvordan det kan komme til at se ud hos dig. Få en uforpligtende snak med stylisten, der guider dig gennem vores univers.

Udstilling af gardiner

Det kan være svært at forstille sig, hvordan dine nye gardiner vil se ud der hjemme eller i virksomheden. Derfor får du muligheden for at se nogle flotte eksempler, vi har udstillet i vores showroom. Ring og bestil tid for en rundvisning i showroomet hvor der er mange smarte løsninger. Vi har forskellige opsætninger hvor vi demonstrerer alt lige fra tekstiler til gardiner til motoriserede solafskærmning.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret