Vælg en side

Flotte parasoller

Varmen er behagelig i skyggen

Parasoller i solen

Nyd sommeren i skyggen

Parasoller

 

Parasoller i topkvalitet

Går vi på restaurant eller café, er det fantastisk at få lov at sidde ude og nyde vejret. For at kunne give kunder denne skønne mulighed, skal der parasoller til i særlig god kvalitet. 

Hos Living Art får du markeds bedste parasoller til udvendig solafskærmning, der kan klare både kraftige vindstød og lettere regn. De er funktionelle, lette at betjene og så kan de kobles sammen og dække et større område.

Du kan få installeret terrassevarmere og lys til de lune aftener. Disse parasoller er velegnede til virksomhedsløser, cafeer og restauranter, men du kan også få stor glæde af dem i din bolig. Giv os et kald på 78 73 77 03 og hør mere.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Parasoller til varmen

Omfavn al slags sommervejr med lækre løsninger til dine udendørs arealer. Få lækre parasoller, der er lette at kombinere og enkle at håndtere. Dyrk udelivet og solen med vores smarte modeller til din terrasse. Der er ikke noget så herligt som at nyde det dejlige vejr og når solen skinner skarpt søge ind i skyggen. Det er et perfekt sted om sommeren, når det er varmt.

Stærke parasoller

Uanset hvor kraftige og stærke de er, behøver du ikke være stærk til at betjene dem. Der sidder en gasfjeder inden i stolpen der hjælper dig med at åbne eller lukke parasollen let i en enkelt bevægelse.

Monteret på væggen

Har du behov for plads på jorden til møbler eller blot føler at foden står i vejen, så er det muligt at montere den på væggen. Den har samtidigt en indbygget teleskopstang, hvor du kan trække den ud mellem 140 cm og 180 cm og svinge den horisontalt.

Hænge parasol

Slip for at have en stor klods og stolpe i midten. Placer foden ved siden af bordet, så den hænger ind over i stedet.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret