Vælg en side

Indeklimagardiner

god akustik med akustikgardiner

Der er mange måder at skabe god akustik med akustikgardiner i eksempelvis mødelokaler, store kontorer, børnehaver, skoler, restauranter og lignende. Moderne bygningsmaterialer som cement, glas, puds og hårde trægulve absorberer næsten ingen lyd, men reflekterer dem igen og igen. Konsekvensen er at lydniveauet hæves til et ubehageligt niveau. Bløde tekstiler – som blandt andet gardiner – akustikgardiner, bidrager med en sanselighed, struktur, lydisolering og hjælper med at bedre akustikken markant.

Der findes to hovedgrupper af akustikgardiner. Traditionelle tekstiler som velour, uld og blød filt har tyngde og kraftig kvalitet er tekstiler vi har brugt længe pga. den kraftige kvalitet som virker støjdæmpende. Et tekstil der vejer +500 gram pr. kvadratmeter har en naturlig god akustisk virkning.

Som noget forholdsvis nyt på markedet bliver der fremstillet akustikgardiner. De har ikke et tungt udtryk men har markante lydabsorberende egenskaber som er dokumenteret og certificeret. Flere af tekstilerne har et lidt mere shiny udtryk og findes i smukke lette udgaver.

Tilstandsrapport for bedre indeklima

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

tunge gardiner som rumdelere

Udover at være støjdæmpende, fungerer gardinerne også som dekoration og som et blødt modspil til rummet.
Mange vælger at bruge de tunge gardiner som rumdelere eller til at skabe rum i rummet med. Tekstilerne dæmper både støj indenfor og udenfor det rum, de skaber.

Bordskærme

I mange virksomheder arbejdes der tæt; call centre, support afdelinger og lignende. Bordskærme som sættes på de enkelt skriveborde sikre at du har meget mere ro og fred i din hverdag. De er udviklet til at maksimere lydabsorbering.

Akustik

Storrumskontorer og minimalistiske byggerier bliver ofte skældt ud for at have dårlig lyddæmpning. Korrekt Lyddæmpning øger trivsel og koncentrationsevnen. Det er med til at forbedre arbejdsforholdene for medarbejderne, for et højt støjniveau er en alvorlig stress- faktor, der ofte bliver overset. Det kan vi heldigvis gøre noget ved. For eksempel er Offecct akustikpaneler både dekorative og fantastiske til akustik. Få en uforpligtende samtale med vores erhvervsrådgivere om valg af materiale til lyddæmpning i din virksomhed.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret

[et_bloom_inline optin_id=”optin_1″]