Vælg en side

Læsejl som sidemarkise

Beskyt dig mod vinden fra siden

Læsejl som sidemarkiser

 

Læsejl som side markise, beskytter mod vind og sol fra siden

Her er den ideelle løsning som afskærmning – både mod sol, let vind og nysgerrige blikke. Det er en manuelt betjent sidemarkise udført i aluminium og markise stof.

Læsejlet monteres på væggen og kan trækkes ud og fæstnes på en væg eller stolpe. Læsejl som sidemarkise kan leveres i op til 2,5 meter x 4 meter. Du kan selv bestemme hvordan det skal se ud og gøre det helt unikt ved at kombinere de mange mulige farvesammensætninger der findes. 

Læsejlet fås i 4 forskellige stel farver, grå, sort, hvid og beige. Mod pristillæg kan læsejlet bestilles med stel i alle RAL farver. Når du skal bestille læsejlets dug, er der 150 farver at vælge imellem. Takket være sin robuste konstruktion er læsejl som sidemarkise i høj grad vejr- og vindbestandigt.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Læsejl i stedet for en mur

Har du behov for at søge læ fra vinden, behøver du ikke bygge en mur eller sætte plankeværk op. Det er mere simpelt at sætte en side markise op, for ud over at fra vind og vejr, kan du rulle den ind når den ikke bruges. Det giver mere plads i haven og terrassen. Bor du f.eks. i rækkehus eller tæt op af din nabo og gerne vil sidde uforstyrret, så er læsejlet en fantastisk løsning. Har du der ud over en markise med rullegardin, er du dækket godt ind.

Sidemarkise langs hækken

 Ønsker du at skærme mere af, end bare med hækken, så får du sidemarkiser der ruller 4 meter ud og er 2,5 meter høj. Dugen er overfladebehandlet og stærk og beskytter mod UV- stråler. Ønsker du at vide mere om dette læsejl, ring 78 73 77 03.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret