Vælg en side

Tæppeløbere

 

Tæppeløbere i lækkert design og høj kvalitet

Det er ganske uforpligtende at få målt op til løbere / tæppeløbere og vi rådgiver om, hvad der passer bedst i de rum, hvor tæpperne skal bruges. Tæppeløbere er velegnede til dekoration og lyddæmpning. 

Tekstiler gulvet giver god akustik, for udover at tæpper skaber hygge, sætter de også en dæmper for lydbølger og sikre et behageligt miljø.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Sort og grønstribet tæppeløbere i meget lang gang
Mørk tæppeløbere i privat ældre hjem

Tæppeløbere til enhver lejlighed

Få smukke tæppeløbere, der passer til jeres indretning. Tæppeløbere er elegante og lyddæmpende og kan for eksempel bruges

På trapper
I loungeområder
I lange gangarealer

Løse tæpper giver fokus i rummet

Løse tæpper er dekorative og samtidig lyddæmpende og behagelige at gå på. Løse tæpper efter mål eller i standardstørrelser, tæppeløbere eller underlag til kontorstole. Du får løse tæpper i mange farver, mønstre og materialer. Løse tæpper fra Woodnotes, er velegnet til allergikere.

Tæpper i rektangulære firkanter med flotte farver
blåt tæppe i lounglignende i miljø
Stribet tæppe ved pejs
Pink fluffy tæppe

Design efter eget ønske

Der er stort set ingen grænser for, hvilken form vi kan producere. Vores forhandler har mange års erfaring i at skabe et slidstærkt og miljøvenligt tæppe. Du får adgang til et væld af mønstre, farver og former for det er vigtigt at det passer ind til resten af interiøret. I kan få skræddersyet jeres egen løber i de mål der passer til kontorets indretning. Udvalget af kantebånd på løse tæpper og tæppeløbere er stort.

Tæppeløbere til de lange gange

Uanset om gulvene er gamle og sarte eller nye og flotte, så skal vi passe på det. Få tilpassede tæppeløbere der hvor der er størst slitage. Hos Living Art får du et udvalg at slidstærke produkter der er velegnet til tæppeløbere.

Lang tæppeløbere i kontormiljø i blålige farver
Lang grå/sand tæppeløbere på kontor

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret