Vælg en side

STOFGARDINER TIL DIN BOLIG

FÅ ET UFORPLIGTENDE BESØG AF EN AF VORES KONSULENTER

Gardiner der er lange

Opnå bedre trivsel og produktivitet med

Gardiner i mange farver

Opnå bedre trivsel og produktivitet med

Stofgardiner

 

Stofgardiner fuldender rummet

At hænge gardinstof op i jeres vinduer, mødelokaler, eller på vægge i kontormiljøerne handler om mere end blot at skabe lys, skygge eller mørke. Det handler om at forene harmoni, stemning og et behageligt indeklima. På den måde får I mest ud af jeres rum. Der findes utallige måder at skærme for lys og indblik på og mange forskellige typer gardiner at vælge imellem, alle sammen i skræddersyet metermål. Se vores store udvalg af stofgardiner i vores showroom eller book gardinbussen på nedenstående formular.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Få gardinstof, der indrammer vinduet

Hos Living Art får du gardiner der er syet efter jeres specifikke mål. Specialsyede gardinstof, som passer perfekt til netop dine vinduer på smukkeste vis. Gardinløsninger er et oplagt valg til alle typer rum – kontor, stue, køkken og soveværelse i forhold til indretning. Få mørklægningsgardiner i soveværelset, for det giver bedre søvn. Uanset dit hvad dit behov er, har vi løsningen.

Med gardinstof får du et utal af muligheder

Vælg præcis den stil, der passer til jeres ønsker. Gardinstof er en enkel og stilsikker løsning der passer til både den minimalistiske stil og den mere varme, klassiske indretnings-stil.
Der er mulighed for akustiske løsninger i form at lækre kraftige tekstiler; velour, filt, uld. Løsninger med florlette og smukke gardiner findes der et utal løsninger på.
Ønsker I at gardinerne er motoriseret, at de kan trækkes for manuelt, at de hænger til pynt og måske gavn, tal med vores kreative konsulenter om dette.

Vores konsulenter står klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige gardiner til jeres ønsker.

Gardiner i lange baner

Brug eksempelvis gardinstof til rum opdeling eller til meget store vinduespartier. Kombiner god håndværkskvalitet med utallige designs, dimensioner og smarte rynkebånd. Du får et moderne og bredt sortiment og gardin-typer som passer til alle opgaver, store som små.

Få besøg af en konsulent

Vi starter altid med et møde, hvor vi afstemmer hinandens forventninger. Living Art har konsulenter med mange års erfaring, der forstår at sammensætte den løsning, der passer til jeres behov.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret