Vælg en side

Luxaflex Gardiner

Rullegardiner i høj kvalitet til ethvert hjem

Luxaflex

 

Luxaflex gardinløsninger

Luxaflex gardiner er kvalitetsgardiner med utroligt mange variationsmuligheder til dit hjem eller på kontoret. Luxaflex gardiner er håndsyede og special-tilpassede, så de sidder helt perfekt i vinduet. Vil du have klassiske farver, minimalistiske gardiner, eller ønsker du spraglede og kontrastfyldte gardiner – det er underordnet. Luxaflex gardiner har en kollektion der passer til din indretningsstil. Nedenfor kan du se et udsnit af Luxaflex´s produkter, men du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Luxaflex® - PowerView®

PowerView® Motorisering er en trådløst løsning, hvor du styrer dine gardiner via en fjernbetjening eller fra din smartphone. Der er mange fordele ved motorstyring. Et bedre indeklima, bedre komfort eller forebyggelse af tyveri. Gardinløsninger med motor kan automatiseres gennem app’en. Her indstiller du handlingerne der skal foregår. Det er hele er styret af tid, så du behøver ikke længere at være hjemme for at rulle gardinerne op eller ned.

Luxaflex lamelgardiner

Lamelgardinet er en af tidens mest populære gardintyper. Specielt i nybyggede huse, hvor store vinduespartier skaber de lodrette linjer. Lamelgardinet fra Luxaflex er den perfekte balance mellem lysindfald og afskærmning. Living Art leverer gardinløsninger til private og erhverv.

Luxaflex Silhouette®

Få et unikt gardin ved Silhouette®. De omdanner skarpe stråler til blødt, filtreret sollys. Du får et godt udsyn og muligheden for mørklægning. Vævets bagside reflekterer solens varme og fungerer som energigardiner.

Luxaflex plisségardiner

plisségardiner tilpasset til alle vinduer. Luxaflex har håndlavede plisségardiner i flotte iøjefaldende designs og en bred vifte af funktioner og farver. Med en omfattende kollektion, er det en fornøjelse at præsentere gardinerne fra Luxaflex, når vi besøger private- og erhvervskunder.

Luxaflex Facette®

Reguler lysindfaldet med Facette© gardiner fra Luxaflex. Gardinet er delt i et lag af striber, der kører forskudt af hinanden. Når striberne forskydes lukker gardinet, og det giver en god afskærmning. Facette® rullegardiner fås i 3 forskellige bredder og i mange farver.

Luxaflex Twist® Rullegardiner

Twist® Rullegardiner, et funktionelt gardin, der med sine transparante og farvede striber giver et fleksibelt lysindfald og et stilrent design. Twist® fra Luxaflex fås i mange spændende farver.

Luxaflex panelgardiner

Her får du en fleksibel løsning med mange muligheder. Placer dem i forhold til lyset eller hæng dem forskudt af hinanden på skinner op til 5 spor. Panelgardiner fra Luxaflex har deres egne tekstiler, der kan kombineres i farver og mønstre. Du kan også vælge gardinstof efter eget ønske. Hos Living Art finder du masser af egnede tekstiler, både transparente og til mørklægning.

Luxaflex rullegardiner

Rullegardiner fra Luxaflex er smarte, funktionelle og i moderne design. Der findes et vælg af farver og der er kræset for detaljerne. Luxaflex rullegardiner er kvalitet helt ned til mindste detalje. De fås med motor og med PowerView er de utroligt lette at betjene. Kontakt os og hør mere om de mange muligheder.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret