Vælg en side

Plisségardiner i top kvalitet

Opnå bedre trivsel og produktivitet med

Plisségardiner i lyse farver

Opnå bedre trivsel og produktivitet med

Plisségardiner i flere lag

Opnå bedre trivsel og produktivitet med

Plisségardiner i stærke farver

Opnå bedre trivsel og produktivitet med

Plisségardiner

 

Plisségardiner med mange muligheder

Plisségardiner giver gode muligheder for lysindfald. Få en af de mest avancerede solafskærmning på markedet. 

Plisségardiner er velegnet til de fleste vinduer og rum med store glaspartier. Stoffet er et plisseret polyester-tekstil, nogle er med aluminiumsbelægning på bagsiden

De fungerer som energibesparende gardiner og så er der andre typer plisségardiner der er effektive til mørklægning. Har du et stort gavlvindue der går helt til kip og har skæve vinkler, er plisségardiner efter mål en god løsning.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Energivenlige plisségardiner

De tilpasser til de fleste vinduer og er ideelt til mørklægning, fordi de lukker helt tæt. Hos Living Art får du Duette plisségardiner fra verdens førende leverandører bl.a. Luxaflex og Stila. De er et effektivt energigardin til dig, der ønsker at spare på varmeregningen og samtidig ønsker en æstetisk løsning på et praktisk problem.

Mix farver og vælg ensfarvet

 Uanset om du ønsker ensfarvede plisségardiner eller mixede farver, så findes der mange muligheder. Der er typer der er helt farvet, gennemsigtige og dem, der fungerer som mørklægningsgardiner. Vælg den kombination der passer bedst til rummets formål og indretning. Bestil et besøg af gardinbussen. Indretningskonsulenten har masser af prøver med og hvad bedre er, at se farverne hvor plisségardinerne skal bruges.

.

Mørklægningsplisségardiner

Skal du have mørklægning er plisségardiner en enestående mulighed for at mørklægge totalt. De fås med skinner i siderne, hvilket lukker alt lys ude. Med et specielt udviklet sidelistesystem kombineret med Duette stof, undgår du at sollyset trænger igennem. Det er det tætteste du kan komme på 100% mørklægning.

Plisségardiner er meget funktionelle

 De kan deles op som “Dag & Nat” modellen. Her får du mulighed for at dele modellen op i to dele.

F.eks. kan den ene del være halvt gennemsigtigt til om dagen hvor der ikke behøver at være mørkt og den anden del kan et mørklæggende tekstil til om natten. Alt afhængig af solens styrke vælger du de farver og stoftyper der passer til interiøret. Denne funktion er ideel til soveværelset eller børneværelserne. besøg af indretningskonsulenten og se mere.

Betjeningsmuligheder

Der er mange kombinationer, når det kommer til betjening. En simpel betjening med snoretræk eller dobbelt snoretræk til at betjene et såkaldt “Bottom up to down”, hvor gardinerne kan køres ned, placeres midt for og derfra køre op. De fås som frit hængende eller wire hvor betjeningen er et håndtag øverst og nederst gardinet. Ønsker du mere komfort er en motorisering også en spændende løsning. Her kan du styre gardinerne med fjernbetjening, en knap væggen eller endda med din smartphone.

Passer til de fleste vinduer

 Her får du den mest fleksible løsning til skæve, skrå og runde vinduer. De findes i mange forskellige modeller der dækker det meste af vinduet og kan formes på rigtig mange måder. Har du vinduer der går til kip eller er trekantet, så kig på denne smarte type. Plisségardiner er smukke og samtidig meget funktionelle.

.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret