Vælg en side

Elegante rullegardiner

Få rullegardiner med mønster der giver liv

Enkle rullegardiner

Farvefast textil og ensfarvet

Lyse rullegardiner

Eksklusivt med hvidt

Rullegardiner

 

Rullegardiner i bedste kvalitet

Få en unik løsning med rullegardiner, der er specialdesignet til dit behov. Hos Living Art får du rullegardiner på mål, der regulerer lys, skygge og mørklægger.

Rullegardiner fås i et utal af farver og mønstre, der kan være med til at præge rummets udtryk med lige præcis den type, du ønsker.

Vi har naturligvis også flere af tekstilerne der er lavet i bæredygtige materialer. Rullegardiner med forskelligt tilbehør giver jer muligheden for at præge jeres eget look.

Book gardinbussen og oplev vores store udvalg af rullegardiner.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


Rullegardiner

Flere forskellige slags

Rullegardiner med farver

Farverige og med masser af liv

01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

rullegardiner
rullegardiner

Rullegardiner på skinner kan betale sig

mørklægningsgardiner der kører på skinner. Få specielle skinner i hver side af gardinerne, så sikre du at der ikke kommer lys ind. Vi garanterer dog ikke 100% mørklægning, for der vil altid trænge en anelse lys ind i siderne.

Stort udvalg af kollektioner

For hver leverandør vi repræsenterer, går gardiner med dobbelt lag stof under forskellige navne som Duo Roller, Facette, Silhouette, Twist og Multishade. De er alle specialproduceret så de passer til jeres vinduer. Denne type af gardin har et dobbelt lag stof der kører forskudt af hinanden, henholdsvis af transparente og ikke-transparente striber.

rullegardiner
rullegardiner

XL-rullegardiner til ekstra store vinduer

Hos Living Art kan du få specialproducerede ekstra store rullegardiner med kraftigere rør, der kan bære systemer helt op til 500 cm i bredden. Vælg betjening med motor eller med et lækkert kædetræk med gear, der er enkelt at betjene. Er de motorstyret kan de sammenkobles flere styk ad gangen, således kan vi også dække større panoramavinduer. Systemet indeholder en lang række smarte funktioner som vil gøre det nemt og enkelt at få et perfekt resultat.

Skal det være manuelt betjent eller med motor?

Den mest almindelig betjeningsmulig er kædetræk og leveres med en stålkæde med et stilrent lod, men det kan naturligvis også farvekoordineres mod stoffet. En af de mere spændende og økonomiske korrekte løsninger er at motorisere rullegardinerne og det er der mange fordele ved.
Optimal udnyttelse af den nye gardinteknologi opnås ved at computerstyre gardinsystemerne.
I løbet af dagen kan gardinerne betjenes manuelt, mens en computer overtager
styringen og kører gardinerne for, når bygningen forlades samt i weekenderne.
På den måde er vinduerne isolerede mere end 70% af tiden.

Du kan betjene dem med fjernbetjening eller fra din smartphone.

Mørklægning til vinduer

Få inspiration til en bred vifte af mørklægningsrullegardiner. Sollys er dejligt og energigivende, men sollys kan også være til stor irritation på kontoret, i mødelokalet eller i hjemmet. Invester i en god kvalitet til mødelokaler eller klasseværelser, når der skal vises film eller andet, der kræver en mørklægning af rummet. 

Få professionel rådgivning af vores konsulent

Få besøg af gardinbussen – det er ganske uforpligtende. Indretningskonsulenten tager mål og hjælper dig med at finde den bedste løsning til netop dit hjem eller kontor.

Her er et stort udvalg af gardinstof og alle mulige gardiner. Få vist alle mulige farver, du kan vælge imellem. På den måde er du sikker på, at du får den optimale løsning, som du vil være glad for de næste mange år.

Inden konsulenten forlader dit hjem, får du et uforpligtende tilbud i hånden.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret